2777
2789

سلام

گفت وای یعنی نتونستی بری پزشکی یا ی چیز دیگه آخه هنر شد رشته؟

خواهرم جوابشو داد گفت با عشق و علاقه وارد این رشته شده با زور و اجبار نبوده

اونم گفت دختر من با علاقه خودش رفت تجربی 

خواهرمم گفت بله در جریانم و اینم میدونم درساشو میفته

دیگه لال شد هیچی نگفت

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

حالا ما رتبه برترا اینو بگیم یچیزی اون که میوفته بچش چی؟ 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا ما رتبه برترا اینو بگیم یچیزی اون که میوفته بچش چی؟

خواهر من دانشگاه امیر کبیره هیچ وقت پز نداده حتی رتبه برترم باشی حق پز دادن نداری

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

آدمی ک‌بچش درس دبیرستان می افته دیگ چرا باید ب بقیه تیکه بندازه؟

الله اکبر

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
تو که اصلا کنکور ندادی

میدم سال دیگه 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

جواب آدم بیش از فضول و تجسس گر همینه

آره

همیشه همینطوره

خواهر خودم امیرکبیر درس میخونه هیچ وقت پز نداده