2777
2789
عنوان

مهمون یهوییی الان من چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 94 پست
دقیقا این که گفتم زمان حداقلی اش بود مثلا شهر بزاری برای شب ،دوگرنه اگه فردا شب مهمون باشه باید از ی ...

وایی نه منمه قبول ندارم اصلا 

خودمون درست میگیم بابا خوشمزگیش به اینه که جا بیوفته قشنگ 🤣🥲

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگفتم آماده نیست بلکه آماده است ولی خوشمزه نیست مزه سبزیجات پخته شده میده

یعنی خورشت سبزی برخلاف بقیه خورشت ها نیاز به زمان داره تا جا بیفته

Tunnel Vision                                                                  

دقیقا این که گفتم زمان حداقلی اش بود مثلا شهر بزاری برای شب ،دوگرنه اگه فردا شب مهمون باشه باید از ی ...

ببین شما نمیخوای قبول کنی

منم تو زودپز هم قیمه درست کردم هم قرمه سبزی 

هم جا میافته

هم روغن سیاه داره

هم موادش میپزه

هم سبزی لعاب میده 

آبگوشت هم تو زودپز درست میکنم

واقعا خوشمزه تر از قابلمه میشه

من هم تو قابلمه گذاشتم شب تا صبح پختن هم زودپز

اما زودپز خوشمزه تره

وایی نه منمه قبول ندارم اصلا خودمون درست میگیم بابا خوشمزگیش به اینه که جا بیوفته قشنگ 🤣🥲

دقیقا ولی برخی فقط فکر ایند که به محض پخته شدن خورشت سبزی میلش بکنند انگار با پدیده جا افتادن خورشت سبزی آشنایی ندارند 

خورشت سبزی اگه جا نیفتاده باشه مزه سبزیجات پخته شده میده 

Tunnel Vision                                                                  

برای خودمو گفتم عمم برای اولین بار میاد خونم شب نشینی بچم نمیذارع جارو برقی بکشم همش خاموش میکنه منم ...

سرشو گرم کن

بزار رو جارو بشینه ماشین بازی کنه باهم جارو کنین 

چرا اینقدر گوش ب فرمان بچه هستین🫤

نگفتم آماده نیست بلکه آماده است ولی خوشمزه نیست مزه سبزیجات پخته شده میده

اتفاقا همه چیزش عالی،به اندازه و خوش مزه هست

باید بلد باشی چجوری درستش کنی

منم درمورد پختش صحبت نکردم مگه گوشت چیه که بخاطر پختش بذاری ۱۰ ۱۲ ساعت بجوشه،بخاطر همون جا افتادن میذارن که اصلا منطقی نیست

اون غذا بعد اینهمه ساعت جوشیدن ارزش غذایی خودش رو کامل از دست میده

🌸🌸

ببین شما نمیخوای قبول کنیمنم تو زودپز هم قیمه درست کردم هم قرمه سبزی هم جا میافتههم روغن سیاه دارههم ...

عزیزم میتونی یه عکس از زودپزت بدی؟

برای پخت خورشت و ابگوشت کدوم دکمه رومیزنی؟

من چندساله دارمش ولی چند بار ازش استفاده کردم واقعا هم عالی بوده الانم توش سوپ گذاشتم

دقیقا ولی برخی فقط فکر ایند که به محض پخته شدن خورشت سبزی میلش بکنند انگار با پدیده جا افتادن خورشت ...

وقتی گوشت به اندازه باشه و لیمو عمانی داشته باشه چرا باید بی مزه باشه؟؟؟

من قورمه سبزی دیدم یجا 

آب جدا بود مواد جدا،حالت بهم میخورد تو بشقاب نگاه کنی

فک کن ۲  ساعته تو قابلمه قرمه گذاشته بود

آبپز بود کلا سبزیش🤢🤮

اتفاقا همه چیزش عالی،به اندازه و خوش مزه هستباید بلد باشی چجوری درستش کنیمنم درمورد پختش صحبت نکردم ...

نه گوشت چه خبره اون همه بجوشه، اول گوشت رو می پزیم در زود پز بعد از دو ساعت که پخت درش میاریم بعد سبزی رو جداگانه در زود پز می پزیم ولی برای چندین ساعت که جا بیفته و دست آخر گوشت رو اضافه میکنیم.

ذائقه آدما فرق می‌کنه شما به قورمه سبزی ای که جا نیفتاده عادت کردید ولی ما نه.

Tunnel Vision                                                                  

سرشو گرم کنبزار رو جارو بشینه ماشین بازی کنه باهم جارو کنین چرا اینقدر گوش ب فرمان بچه هستین🫤

مدل جاروم جوریه روش بشینه کم و زیاد میشه انقد زیاد میکنه ک نمیشه کشید یا انقد کم میکنه ک جم نمیکنه 

نه گوشت چه خبره اون همه بجوشه، اول گوشت رو می پزیم در زود پز بعد از دو ساعت که پخت درش میاریم بعد سب ...

من پیاز داغ میکنم،گوشت و سرخ میکنم تو زودپز، بعد سبزی بازم سرخ میکنم لوبیا هم میریزم 

بعد ادویه و نمک و لیمو عمانی همه چیو میزنم بهش

اب به اندازه میریزم و میزارم بپزه حدود ۱ ساعت آماده میشه و جا افتاده

اصلا هم وا نمیره لوبیا ها چون نمک. میزنم همون ابتدا 

این مدلی که شما گفتی معلومه خوب در نمیاد