2777
2789
عنوان

مهمون یهوییی الان من چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 94 پست
نه گوشت چه خبره اون همه بجوشه، اول گوشت رو می پزیم در زود پز بعد از دو ساعت که پخت درش میاریم بعد سب ...

بیشتر شبیه وسواسه حرفتون 

تاکید دارید قورمه سبزی شما جاافتاده ست و برای ما جا نیوفتاده

من برام حفظ ارزش غذایی خیلی مهمه و از روی وسواس یچیزی رو بیش از حد نمیجوشونم یا نمیشورم و...که ذهنم آروم بگیره این غذا جا افتاده

به هر حال هر جوری میپزید نوش جان

🌸🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پیاز داغ میکنم،گوشت و سرخ میکنم تو زودپز، بعد سبزی بازم سرخ میکنم لوبیا هم میریزم بعد ادویه و نمک ...

شما تا خود خورشت رو امتحان نکنید نمی تونید بگید خوب در نمباد، خود تعریفی نباشه هر کی خورده خوشش اومده

پس ببینید دوست عزیز این کاملا سلیقه ای است که خورشت سبزی رو زیاد بزاری یا کم 

Tunnel Vision                                                                  

همون ۱۰_۱۲ سال قبل خریدمشدفترچش نخوندی؟؟من توش خیلی کیک درست کردمماست مایع زدم ولی غذاهای دیگه نه🤣 ...

کیک پختم برنج پختم سوپ ولوبیا هم پختم اما خورشت وابگوشت واینا نه.

ماست وچطوری مایع زدی؟

برامن ماله المانه دفترچش فارسی نیس

کیک پختم برنج پختم سوپ ولوبیا هم پختم اما خورشت وابگوشت واینا نه.ماست وچطوری مایع زدی؟برامن ماله الم ...

با گوگل مترجم ترجمه بکن دفترچه رو

Tunnel Vision                                                                  

بیشتر شبیه وسواسه حرفتون تاکید دارید قورمه سبزی شما جاافتاده ست و برای ما جا نیوفتادهمن برام حفظ ارز ...

ما برای بقیه خورشت ها حتی فسنجون همون دو سه ساعت در زود پز می پزیم و تمام، پس نمی تونید بگید وسواس داریم، فقط برای خوشمزگی خورشت سبزی رو زیاد میزاریم ولی اگه به ارزش مواد غذایی باشه بله حتی نباید سبزی رو سرخ کرد فقط باید تفت داد و بعد در زود پز به مدت دو سه ساعت پخت وسلام 

Tunnel Vision                                                                  

عجب چه مهمون بی ملاحظه ای

اول آخه قرار نبود بیان خونه ما چون امشب مهمونی خونه برادر شوهرم بود که جاریم مامانش مریضه رفتن خونه باباش خاله شوهرم هم زنگ زد که.رها شب شام میایم خونتون 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A