2777
2789
عنوان

مهمون یهوییی الان من چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 94 پست
گوشت جدا می پزین؟!سبزی هم جدا؟!

هر دو جدا درست میکنیم بعد یک ساعت آخر هم همه رو باهم ترکیب میکنیم و میزاریم جوش نهایی رو بزنه با حرارت ملایم 

Tunnel Vision                                                                  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این همه نظر دادن هنوز گوشی دستته مطمینی مهمون داری

عزیزم نظر چند نفر دیدم که گفته بودن زرشک پلو منم رفتم برنج خیسوندم بعدم مرغ در آوردم تا یخش آب بشه منم خونه رو مرتب کردم که فقط هال و پذیرایی آشپزخانه رسیدم مرتب کنم جارو زدم  غذام پختم 

سرم تو گوشی نبود فقط کمک خاستم همین بعدم رفتم به کارام رسیدم قبل از قضاوت اول درک کن دست تنهام  مرض ندارم ملت سرکار بزارم اگرم  اومدم اینجا کمک خاستم چون کسی ندارم خانوادم ازم دورن دست تنهام  

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

هر دو جدا درست میکنیم بعد یک ساعت آخر هم همه رو باهم ترکیب میکنیم و میزاریم جوش نهایی رو بزنه با حرا ...

چه عجیب 

اولین بار بود این مدلی دیدم جایی

نوش جان

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
زودپزتون چیه؟منم دارم ولی فقط توش سوپ و لوبیا درست کردم خورشت نذاشتم خوب میشه؟

از این قدیمیا گنبدی ها

عالی میشن

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑