2777
2789
عنوان

مهمون یهوییی الان من چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 94 پست

اول از همه از نی نی سایت خارج شو بعد خونه رو جنگی تمیز کن بعد بگو شوهرت از بیرون غذا بگیره یا حاضری درست کن. مهمون سر زده نباید توقع پلو خورشت داشته باشه

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خورشت سبزی که خیلی زمان بره مگه به همین آسونی است ؟ باید از صبح بزاریش تا شب جا بیفته.

من یبار دوستم صبح ساعت ۱۱ خبرداد که ناهار میاد رفتم سوپر سرکوچه کنسرو لوبیا خریدم قرمه سبزی درست کردم گوشتاشم قلقلی انداختم برعکس جات خالی اینقدم خوشمزه و لعابدار شد 

نه باید زمان بگذره مثلا اگه شب مهمون داری از صبح تا شب بزاری تو زود پز با شعله ملایم.

اصن خورشت سبزی رو ما همیشه از شب قبلش درست میکنیم که خوب جا بیوفته تا فردا ظهرش نمیشه تو دوساعت درستش کرد

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

هزیزم اینکه میگیم عالیه اگ مرغ یا گوشت چرخی داری کباب تابه ای درست کن مرغ رو چرخ کن با پیاز فلفل دلمه زعفذان ادویه بعد پهن کن کف ماهیتابه به شکل کباب دربیار برنج سفید هم الان بریز تا یه بند انگشت آب روش بگذار دم بیاذ

مرغ اینترنتی سفارش کن . برنج بشور . شر ع کن به تمیز کردن . مرغ رو که آورن بشور بذار با یک لیوان آب داخل تابه کم کم بپزه . کره بریز خودش سرخ میشه . میشه اکبر جوجه . سس رب انار هم کنارش بذار . تامام تامام . میوه بشور . چای بذار . سالاد رو هم بذار آخر که اگر رسیدند بشه جلوشون    بسازی !    

هر وسیله ای نداری اینترنتی سفارش کن اگر همسرت نیست بره خرید

بستگی داره چند نفر باشن

برنج بشور

قیمه تو زودپز بزار نیمساعته میپزه

کنارشم چیپس خلالی بزار

مرغم بنداز با سیر و پیاز و نمک و زردچوبه بپزه

وقتی خاستی برنج بپزی مرغم با دمای کم سرخ بشه و گوجه و سیب زمینی خلالی بزار کنارش

ماهی هم گزینه خوبیه 

بیرون بگیر و پاک کنن

فقط نیازه سرخ کنی

نه باید زمان بگذره مثلا اگه شب مهمون داری از صبح تا شب بزاری تو زود پز با شعله ملایم.

همچین چیزی نیست

با زود پز تقریبا ۱ ساعت و نیم غذات آماده و جا افتاده ست

چیزی که از صبح بذاری تا شب مگه ویتامین و مواد معدنی و مغذی توش باقی میمونه؟

انقدر جوشوندن فایده اش چیه

🌸🌸

اخه زودپز خودش تایم داره 

مثلا ۴۰دقیه هس 

البته من توش فقط سوپ ولوبیا پختم که تو همون ۴۰ دقیقه خیلی خوب حاافتاد

اصن خورشت سبزی رو ما همیشه از شب قبلش درست میکنیم که خوب جا بیوفته تا فردا ظهرش نمیشه تو دوساعت درست ...

دقیقا این که گفتم زمان حداقلی اش بود مثلا شهر بزاری برای شب ،دوگرنه اگه فردا شب مهمون باشه باید از یک شب قبل بزاری 

نمی‌دونم چرا برخی اصرار دارند که قرمه سبزی رو در عرض دو سه ساعت پختنن و خوشمزه شده و اصرار دارند که با زود پز میشه مثلا الان درست بکنی برای شام.

Tunnel Vision                                                                  

همچین چیزی نیستبا زود پز تقریبا ۱ ساعت و نیم غذات آماده و جا افتاده ستچیزی که از صبح بذاری تا شب مگه ...

نگفتم آماده نیست بلکه آماده است ولی خوشمزه نیست مزه سبزیجات پخته شده میده 

Tunnel Vision