2777
2789
عنوان

چرا از یازده شب پیاممو جواب نداده🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3793 بازدید | 131 پست
خودت شروع کننده باش نزار بیشتر از این عذابت بده

دیشب ب مامانم گفتم میخوام تموم کنم

مامانمم راضی نیست باهاش صحبت کنم

گفت آبرومونو نبر

فکر میکنه دیونه ای خودت میری خودت میای 

گفت پیام نده 

اونم پیام داد  بعد از دو روز جواب بده

کم کم سرد میشه تموم میشه میره

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥲👌🏻

ی چیزی بگم عزیز بهت اینکه اصلا نگران این نباش که بهت بگه رفتارت ثبات ندارع و هی میری و میای چون این ی جمله ای که پسرا برای لاپوشونی اشتباه هات خودشون ب کار میبرم تا دخترا رو مقصر نشون بدن و به دخترا احساس گناه بدن و باز تو آب نمک بخابوننشون ..اصلا برات این جمله اش مهم نباشه چون در عین حال ما دخترا می‌دونیم که این پسران که باعث رفتار دو قطبی ما میشن با خیانت کاری ها و مبهم کاری هاشون چون تا ی ذره میایم دوستشون داشته باشیم ی کاری میکنن تا نتونستم ابراز محبت کنیم ..

اون خودش رفتار دو قطبی داره و براش اهمیتی ندارد که تورو اونجوری بیخبر می‌زاره پس الان اون متهمه به اینکه برای رابطتپن ارزشی قائل نیست ن تو ..و خودش هر بار داره باعث اینکار میش ..هیچ پسری به هیچ دختری نمیگه برو چون پسرا از حرم سرا داشتن خوششون میاد و میخان دور ورشون شلوغ باشه ..چون خودشون می‌دونن حساشون واقعی نیس و اگر ی دختر بره باز سرگرمی بعدی رو داشته باشن اما این وسط تو عزیز دلم برای خودت و وقتت ارزش قائل شو ،تو هر کسی نیستی که منتظرت بزارع تو باید با همه براش فرق کنی و تو اولویت بیشتری براش باشی این یعنی چی که بیست و چهار ساعت نبود باز وقتی برگشت هیچ تلاشی برای از دل دراوردنت نکرد؟

شاید ناراحت بشی اما این فقط معنی اینو میده که داره میگه میخوای با همین شرایط و کم داشتنم باش میخوای هم نباش ،در حالی که ی پسر باید برای داشتن ی دختر تلاش بکنه و خودشو ب آب و آتیش بزنه ..منم از همین میترسیدم که بهم بگه هی تموم می‌کنی و باز برمی‌گردی ولی قاطعانه جلوش واستادم و بهش گفتم دلیل رفتار دو قطبی من تویی و رفتارهای مرموزانه ات که هیچ وقت نمیای برای توضیح شون چیزی بگی فقط توجیه اشون می‌کنی و گفتم بهش من لنگ حرف زدن و موندن با تو نیستم فقط بحث احساس که متاسفانه نمی‌فهمی فک کنم و این برخوردم باعث شد خودشو جمع کنه فعلا ،حالا باز اگ دوباره ازش بی محلی ببینم قسم خوردم از همه جا بلاکش کنم ..

🥲👌🏻

در مقابل همچین چیزایی من همیشه از خدا خواستم کاش هیچ حسی بهشون نباشه تا بفهمن آرزوی سلام کردن با ما دخترا هم به دلشون میمونه چه برسه به اینکه منتظرشون بمونیم ،حیف که بحث دله و میخایم هی بهشون فرصت بدیم

ی چیزی بگم عزیز بهت اینکه اصلا نگران این نباش که بهت بگه رفتارت ثبات ندارع و هی میری و میای چون این ...

من اینو از زندگیم بیرون کنم

دیگه تا ۳۰ سالگی هیچکس رو تو زندگیم راه نمیدم

واقعا ترسیدم🥲

زیر ی سقف نرفتیم این بود میرفتیم ک هزار و یک مشکل دیگه پیدا میکردیم

ی ادم چقدر میتونست نقش بازی کنه مگه...

میدونممم قصدش جدی نیست

لا ب لای حرفاش ب شوخی میگفت بیا خونمون🤦🏻‍♀️

مشخصه قصدش چیه 

آره بهش توضیح ک مشکل از خودته

البته منتظر میمونم خودش پیام بده و بعد بهش میگم

حوصله اینکه پیام بدم و تا ۲۴ ساعت معطلم کنه ندارم

در مقابل همچین چیزایی من همیشه از خدا خواستم کاش هیچ حسی بهشون نباشه تا بفهمن آرزوی سلام کردن با ما ...

من دیگه حتی دوسش ندارم

به چشم ی ادم دروغگو و خیانتکار و گرگه

من اینو از زندگیم بیرون کنمدیگه تا ۳۰ سالگی هیچکس رو تو زندگیم راه نمیدمواقعا ترسیدم🥲زیر ی سقف نرفت ...

فدات بشم که ..ولی تو لیاقت اینو داری که ی پیرو همجوره عاشقت کنی فعلا گیر آدمای اشتباهی افتادی باعث شده به خودت حس بدی داشته باشی وگرنه من مطمینم یکی که عاشقت باشه واقعی میاد حتما 

دیشب ب مامانم گفتم میخوام تموم کنممامانمم راضی نیست باهاش صحبت کنمگفت آبرومونو نبرفکر میکنه دیونه ای ...

راه درست همینه 

اگه نمیتونی جلو خودتو بگیری از اون برنامه ای که چت میکنید خروج بزن هر دو روز یه بار دوباره وارد اکانتت شو 

آره تموم کن و هر وقتم دلت تنگ شد به یاد این چندین ساعت جواب ندادناش و نبودناش بیوفت دیک یادی ازش نمی ...

مطمئنم دلتنگش نمیشم

راه درست همینه اگه نمیتونی جلو خودتو بگیری از اون برنامه ای که چت میکنید خروج بزن هر دو روز یه بار د ...

آره دقیقا باید همینکار کنم

ایده خوبی بود😍👌🏻

دیشب ب مامانم گفتم میخوام تموم کنممامانمم راضی نیست باهاش صحبت کنمگفت آبرومونو نبرفکر میکنه دیونه ای ...

منم با مامانت موافقم که پیامشو بعد دو روز جواب بدی ولی خب یکم طولانی میشه تا همه چی تموم بشه و اذیت میشی