2777
2789

تهران عزیزم من عاشقتم ولی باید برم دانشگاه شیراز، چاره ای نیست،من نمیتونم تو اون سالی که میخوام بهت برسم،من از قشر معمولی جامعم،سطح هوشی متوسطی دارم باید برای رسیدن به تو خودمو بکشم،و از این رنج دست نکشم تا سالی که ازتو فارغ التحصیل شم مگه اینکه معجزه بشه من اگر تمام زورمو بزنم به تو برسم که نتیجش میشه خواب درس باید تا ۳۷سالگی این روندو ادامه بدم در نتیجه بیست سال از مهم ترین سالهای زندگیم رو نمیفهمم
نمیشه من عاشقتم ولی باید ازت دل بکنم
دوستدار تو____🥺🤍🙏🏻

من دانشگاه شیرازم دوست دارم شیراز شهر خیلیییی معروف،خیلی زیباااا و تاریخی با مردم خوب و ساده زیستیه،که من میتونم از زندگی در کنار اونا و شاعرای عزیز کشورم لذت ببرم و درس بخونم و از زندگیمم همه چیز عایدم بشه

مهم مهارته زیاد دانشگاه محور نباش 

هرچند شیراز هم تیپ یکه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن تو هر رشته  و دانشگاهی بهترین اون باشی😍🌱 

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱