2777
2789

درس خوندن خیلی خوبه اما اگه هدفتون از درس خوندن اینه که تو ایران بمونید و کار کنید و یه زندگی خیلی خوب بالاتر از حد متوسط داشته باشید، فقط برای سه دسته از  افراد درس به درد میخوره :

۱_ برای کسی که عاشق و شیدای درس خوندنه و کسب درامد اصلا براش مطرح نیست ، این ادم میتونه یه متخصص حرفه ای بشه و حتی اگه برای دیگران کار کنه چون اینقدر خاص و نابݝه و تکه که مثلش پیدا نیست و بهش درامدهای بالا میدن ، که این افراد خیلیی کمن مثل پروفسر سمیعی و مریم میرزاخانی و ،،،

۲_برای کسی که خانواده ی پولدار داره  ، چه پزشکی بخونید چه معماری و حقوق و روانشناسی و دامپزشکی و زبان تا وقتی که برای دیگران کار میکنید یه درامد بخور و نمیر حدود ماهی پونزده بیست تومن خواهید داشت و در بهترین حالت بعد از سالها سابقه به چهل پنجاه تومن برسه  که این درامد رو میشه با زحمت کمتر و یادگیری یه مهارت کوتاهتر و راحت تر از درسی که دوازده الی بیست و دو سال از عمرمونو میگیره  هم به دست بیاریم ، اما افراد ثروتمند میتونن بعد از فارق التحصیلی برای خودشون بیمارستان کلینیک دامپزشکی و روانشناسی ، کار بساز و بفروش زمین ها ، اموزشگاه زبان احداث کنن و بالای دویست میلیون ماهانه درامد کسب کنن 

۳_سهمیه دار ها : فرزندان شهدا و جانبازان  و فرزندان اعضای هییت علمی و سایر سهمیه ها: اگه فکر میکنید این سهمیه ها فقط تو کنکوره اشتباه فکر میکنید همه ازمون های استخدامی دولتی ، بانک ها، اموزش پرورش ، وزارتخونه ، ازمون وکالت و ،،، اولویت اول با اون هاست و برای مردم عادی نمیگم ݝیرممکنه ولی خیلی سخته که بخواد تو این اوضاع رقابت کنه و باید یه چیزی حدود صد برابر یه فردی که سهمیه داره تلاش کرد تا بهش رسید و ممکنه بعد از سالها تلاش از این بی عدالتی ناامید بشید و افسردگی بگیرید ، جوونی و عمرتون باارزش تره 

حالا ممکنه بگید ما جزو هیچ کودوم از این سه دسته افراد نیستیم پس اگه درس نخونیم پسر چی کار کنیم ؟

کسب مهارت های مختلف و کسب درامد از اون مهارت ها ــ

مشاغل خانگی که با سرمایه کم میشه شروع کرد و ذره ذره گسترشش داد،

و ،،، 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا که ینی ما که داریم خودمونو پاره میکنیم هیچی

نه که هیچی 

برا شروع بری سر کار ماهی پونزده بیست تومن بهت میدن ، ولی از یادگیری لاین های ارایشی و زیبایی و کارای هنری و فروش یه سری محصولات هم میشه به این درامد رسید و اونقدر پشت کنکور و دانشگاه سالهای سال از عمرمون تلف نشه

کاملاا مخالفم

ولی حوصله بحث ندارم

کم‌ندیدم آدمایی از قشر ضعیف بدون پارتی بدون سهمیه با هوش کاملا متوسط و تلاش زیاد موفق شدن و سرنوشتون رو عوض کردن♥

یعنی اطرافیانم پره ازین ادما  منم از همونا انگیزه میگیرم.

کسی هم که نمیخونه زوری نیست که نخونه 

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

کاملاا مخالفمولی حوصله بحث ندارمکم‌ندیدم آدمایی از قشر ضعیف بدون پارتی بدون سهمیه با هوش کاملا متوسط ...

من برای تلف نکردن عمر به بچه های کنکوری اینو گفتم ،

نگفتم که نشد نداره شدنیه ولی اون ادم پرتلاش اگه همون تلاش رو روی کسب و کار شخصی خودش میذاشت باز از همینی که شما میبینی موفق تر بود  و شاید اصلا جزو دسته ی اول بوده که گفتم ،

البته بستگی داره موفقیت رو چی ببینی یکی درامد ماهی پنجاه تومنو و برا دیگران کار کردن رو موفقیت میبینه ،

یکی کسب و کار شخصیه خودش رو زدن و به درامد بیشتر از ماهی دویست میلیون رسیدن رو موفقیت میبینه ، خیلی اینا با هم فرق دارن ،

ممکنه یکی دیگهه از بیرون منی رو که همیشه تیزهوشان درس خوندم و شاگرد اول دانشگاه دولتی بودم و یه عالمه مهارت جانبی هم از اموزشگاه های ازاد به دست اوردم و برا دیگران کار کردم رو موفق بدونه ، ولی خودم تا زمانی که تو کسب و کار شخصیم موفق نشم ، خودم رو موفق نمیدونم 

من برای تلف نکردن عمر به بچه های کنکوری اینو گفتم ،نگفتم که نشد نداره شدنیه ولی اون ادم پرتلاش اگه ه ...

درسته دید آدما خیلیییی باهم فرق دارن

و بهتره هر کس با توجه با علایق خودش بره جلو نه توصیه دیگران

چون‌ همین مفهوم موفقیت هم‌تو‌ذهن هر کس منحصر به فرده.

در نهایت امیدوارم‌همه تو هرمسیری موفق باشن.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

درسته دید آدما خیلیییی باهم فرق دارنو بهتره هر کس با توجه با علایق خودش بره جلو نه توصیه دیگرانچون‌ ...

بله الهی همه به خواسته هاشون برسن و تو هر چیزی که میخوان موفق بشن 

نه که هیچی برا شروع بری سر کار ماهی پونزده بیست تومن بهت میدن ، ولی از یادگیری لاین های ارایشی و زیب ...

جامعه فقط آرایشگر میخاد ؟؟؟

عزیزم الان دیگه یه چیزایی مثل کاشت ناخون تو بورس نیست و کسی دنبالش نمیره !

یادته یه زمان چقدر تو بپرس بود اون بیل ها ؟؟؟

الان حتی کسی موهای رنگ و مش دوس ندارع و میگن هرچی نچرال تر زیبا تر 

جامعه فقط آرایشگر میخاد ؟؟؟عزیزم الان دیگه یه چیزایی مثل کاشت ناخون تو بورس نیست و کسی دنبالش نمیره ...

کسی هم دیگه نچرال نیست همه یا عمل زیبایی انجام میدن یا کاشت ناخن و مژه و رنگ ‌و.....

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔

جامعه فقط آرایشگر میخاد ؟؟؟عزیزم الان دیگه یه چیزایی مثل کاشت ناخون تو بورس نیست و کسی دنبالش نمیره ...

کاری ندارم کی گفته ناخون رو بورس نیست؟ ببین عزیز من الان تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم یه ناخون کار و میشناسم نزدیک به چهل تومن یا بیشتر در میاره بالاشهرم نیستیم پایین شهریم ببین اگه بالاشهر بود چقدر در میورد