2777
2789
عنوان

اگه جزو این سه دسته از افراد نیستید بهتره که درس نخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 27 پست
کسی هم دیگه نچرال نیست همه یا عمل زیبایی انجام میدن یا کاشت ناخن و مژه و رنگ ‌و.....

نمیدونم دیدید یا نه یه کاربر پرسیده بود چرا کاشت ناخون دیگه کسی انجام نمیده 

برام جالب بود نظرات کاربرا بیشتریا معتقد بودن که دیگه کسی به بدنش آسیب نمیزنه و فقط یه زمان تو بورس بود و الان کسی این کارا رو انجام نمیده!

نمی‌دونم من افراد کمی رو الان میبینم نسبت به چند سال پیش که تازه مد شده بود این کارا رو انجام بدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جامعه فقط آرایشگر میخاد ؟؟؟عزیزم الان دیگه یه چیزایی مثل کاشت ناخون تو بورس نیست و کسی دنبالش نمیره ...

نمیدونم از کدوم قشر و کدوم شهری اما الان پردرآمد و آینده ترین فقط تو شغل آرایشگری هست پس اگه تو بورس نیست چرا پس یه سالن خودش ۱۰ تا ناخن کار داره ؟؟؟؟؟؟

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔

کاری ندارم کی گفته ناخون رو بورس نیست؟ ببین عزیز من الان تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم یه ناخون کار و ...

به بالا شهر و پایین شهر ربطی نداره اونا رییس اتحادیه یه قیمت بهشون میده طبق اون هزینه میگیرن 

یه کاربر چند روز پیش یه تایپیک زده بود راجب کاشت ناخون که چرا کنار شده به نظرم نظر کاربرا خیلی جالب بود پیداش میکنم لینکشو براتون می‌فرستم 

نمیدونم از کدوم قشر و کدوم شهری اما الان پردرآمد و آینده ترین فقط تو شغل آرایشگری هست پس اگه تو بورس ...

تهران زندگی میکنم وضع مالیمونم خوبه اگه از نظر قشر پرسیدی 

از نظر ما این نیست تو فامیل هامونم ندیدم کسی از آرایشگری پولدار باشه و همه از راه تحصیل به پول رسیدن و موفق شدن حتی دختر عمو هام که مهاجرت کردن و رفتن آمریکا 

کاملااااااا مخالفم

من هیچگونه سهمیه ای نداشتم هیچیییییی.خانواده پولداری هم نداشتم نمیگم از قشر پایین نه متوسط.دقیقاااا الان همه واس درآمده ک درس میخونن مگ میشه کسی بگه بخاطر درامد نیس درس خوندنم امکاااان نداره کاملا داره کذب میگ ادم درس میخونه اولا به خودش شخصیت بده دوما برا درامدش.من عاشق درسم بخاطر عشقم ب درس ادامش ندادم خواستم شخصیت ب خودم بدم ک درامد داشته باشم و با درامد خودم رو پا خودم وایسم مستقل باشم واس ی گرون دستمو جلو شوهر دراز نکنم.

کاملا در اشتباهی.

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
تهران زندگی میکنم وضع مالیمونم خوبه اگه از نظر قشر پرسیدی از نظر ما این نیست تو فامیل هامونم ندیدم ک ...

اون مسئلش جداست زندگی یه کشور دیگه و مهاجرت خیلی بااین مسئله فرق میکنه 

اگه بخوای از این طریق حساب کنیم که دختر دایی من هم مهاجرت کرده پسر عموهام هر همینطور با دختر خالم 

ما داریم درباره کشور خودمون صحبت میکنیم نه مهاجرت 

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔

جامعه فقط آرایشگر میخاد ؟؟؟عزیزم الان دیگه یه چیزایی مثل کاشت ناخون تو بورس نیست و کسی دنبالش نمیره ...

مگه من گفتم فقط ارایش ؟

خودمم از این چیزا خوشم نمیاد و مهندسی نسجی امیرکبیر درس خوندم ـ

ایلتس هفت گرفتم تی تی سی شرکت کردم ـ

زبان تدریس کردم ـ

الان در کنار تدریس زبان فتوشاپ و ایلاستریتور دوره دیدم و چاپ سابلیمیشن پوشاک تو خونه انجام میدم 

گفتم که کسی که علاقه داره بره پزشک و معمار و ،،، بشه ولی اگه هدفش فقط تامین ایندشه چرا اینقدر خودشو عذاب بده ؟

با نجاری  و نونوایی و کاسبی و سوپری و بوتیک و تولید خوراکی و شیرینیجات و تولید دکوری و تولید پوشاک و ،،، هم میتونه به درامد های بالا برسه الکی خودشو ازار نده ،

ولی جامعه به پزشک خیلی بیشتر نیاز داره درسته اما پزشکی که از رو علاقه پزشک شده باشه نه فقط برا تامین زندگیش

کاملااااااا مخالفممن هیچگونه سهمیه ای نداشتم هیچیییییی.خانواده پولداری هم نداشتم نمیگم از قشر پایین ...

منم بدون سهمیه دانشگاه امیرکبیر مهندسی نساجی قبول شدم ـ

اتفاقا استعداد درخشان هم شدم و بدون کنکور ارشد قبول شدم ولی نرفتم چون ازدواج کردم و رفتم یه شهر دیگه ، دلم نمیخواست دوباره این همه راه برم تهران ،

دیدم اینجا کارخونه نساجی نیست تو شهرمون ،

از قبل مدرک تی تی سی و ایلتس داشتم زبان تدریس کردم اموزشگاه ـ

دو سال دانشگاه فرهنگیان مصاحبه رفتم ینی رتبه قبولی اوردم سال اول پنج هزار و سال دوم ۸۴۰ اما هر بار تو مصاحبه رد شدم ،

الان در کنار تدریس زبان دارم لباس طراحی میکنم و  چاپ میزنم میخوام کارگاه پوشاکمو بزنم ،

ولی اینکارو شیش سال پیش هم میشد شروع کنم 

منم بدون سهمیه دانشگاه امیرکبیر مهندسی نساجی قبول شدم ـاتفاقا استعداد درخشان هم شدم و بدون کنکور ارش ...

میدونم بدون درس هم میشه درامد داشت ولی خواهشا شما افرادی ک قصدشون درس خوندنه رو متقاعد به نخوندن نکنید.

من درس خوندم به جایی ک خودم دلم میخاست رسیدم خیلیا هم هیمنجورین

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
تهران زندگی میکنم وضع مالیمونم خوبه اگه از نظر قشر پرسیدی از نظر ما این نیست تو فامیل هامونم ندیدم ک ...

من کرج زندگی کردم ـ

تهران زندگی کردم

رشت زندگی کردم 

اصفهان هم زندگی کردم 

باشگاه های مختلف ادمای مختلف شݝل های مختلف تو جاها و شهرای مختلف  کلاس های اموزشی و فنی و حرفه ای مختلف رفتم ،

کلا تو همه ی این سال ها یک نفرو دیدم که با تلاش خودش و بدون پول ددی و شوهر و سهمیه و ،،، به درامد بالا رسیده باشه اونم صاحب یه کارگاه خیاطی بود ،

بقیه فقیر نبودن ولی نهایتا متوسط رو به بالا بودن ،

تو فامیلای خودمونم هر کی که درس خونده مهاجرت کرده ، این گزینه رو یادم رفت اضافه کنم که درس برای کسایی که میخوان مهاجرت کنن هم خوبه ولی برا کسی که میخواد تو ایران بمونه و تو ایران موفق بشه باید جزو اون گزینه ها باشه ،

میشه کارمند بانک معلم و استاد دانشگاه با حقوق ماهی پنجاه میلیون شد 

ولی یه کارافرین با همون زحمت تو یه راستای دیگه به درامد های بالاتر میرسه 

یه نفر تو فامیلمون پولداره که قاضی هست و اونم پنجاه سال پیش قاضی شده نه الان 

بقیه ی پولدارایی که میشناسم تاجر و کارافرینن 

منم بدون سهمیه دانشگاه امیرکبیر مهندسی نساجی قبول شدم ـاتفاقا استعداد درخشان هم شدم و بدون کنکور ارش ...

عزیزم شما از راه درس تو زندگی موفق نشدی یا به درآمد نرسیدی قرار نیست همه مثل شما باشن 

فقط گفتم لطفاً بقیه که هدفشان تو زندگی درس خوندن هست رو ناامید نکن چون خودت به جایی نرسیدی

عزیزم شما از راه درس تو زندگی موفق نشدی یا به درآمد نرسیدی قرار نیست همه مثل شما باشن فقط گفتم لطفاً ...

من ۲۳ سالمه ـ

درست حرف بزن راجبم 

کی گفته به جایی نرسیدم من از تدریس زبان ماهی دوازده تومن میگیرم و از کار ازادم ماهی هفت هشت تومن دارم در میارم با اینکه تازه اول کارم ـ

اگه برم تهران یا شهرهایی که کارخونه داره تو حوزه ی کاریمم میتونم کار کنم 

من خیلی هم موفقم ،

دارم میگم برا ادمای بی نهایت طلب و زیاده خواه مثل من درس راهش نیست یا اگه درس میخونی در کنارش باید صد تا مهارت دیگه یاد بگیری ،

من ماهی بیست میلیون درامد دارم ولی باید به درامد ماهی صد میلیون برسم ــاز تو یکی موفق ترم 

ولی باز خودمو موفق نمیبینم ، اما تو مجبوری نیستی به توصیه ی خیرخواهانه م گوش کنی ،ـخودت هیچی نشدی تو جامعه بی ادب ،

تو چه میدونی چهل سالگیم زندگیه من چیه 

بچسب به درست و هیچ کاری در کنارش نکن ـ

هر وقت ماهی پونصد میلیون از درس پول دراوردی داخل ایران نه خارج از ایران بعد بیا به من توهین کن که تو هیچی نیستی فهمیدی؟