2777
2789
عنوان

دوستان لطفا سیاست زنونه بهم یاد بدین تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 40 پست
همین من میگم‌حتی دورم باااشم شاید این قضیه بیشتر شه چون شوهرم فقط اونارو داره و اونام فقط شوهرمو دار ...

شرایط شما مثل من هست  با این تفاوت که مادر شوهرم بهم حسادت می‌کرد. با اینکه اون ایران نیست و  اصلا نزدیک هم نیستیم ولی بازم هیچ حرفشو میزد و دخالت میکرد. بی تفاوت بودن من نتیجه داد و همسرم واقعا متوجه شد که مادرش چقد اخلاقش بده .‌ حالا تمام و کمال در هر موضوعی حق رو به من میده. حتی گاهی وقتا نمیذاره مادرش از خیلی مسائل اطلاع پیدا کنه. کلا مردا با دو کلام  حرف و قربون صدقه آروم میشن .. مهم اینه شما با آرامش برخورد کنید و رگ خواب همسرت پیدا کنید و بگیرید دستت. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سعی کن حساس نباشی وگر نه فقط خودت اذیت میشی.سعی کن زندگیت رو ارتقا بدی

چیکار کنم زندگیم رو هم دوس ندارم دیگه

با اینکه بااا عشق زیاد با شوهرم ازدواج کردم الانم خیلییی دوسش دارم اما حساسیتم داره ب شوهرمم ب لطمه میزنه

حتی انقدر دوره دخالت خودشو داره پس

دقیقا. فقط عکس العمل من این وسط مهمه.‌ اگه مثل خودش رفتار کنم که زندگیم تباهی. مادر همسرم ی زن کاملا سلطه گر و حسود هست نه فقط با من. با کل اقوامش همین رفتارو داره. بی تفاوت بودن من باعث شده حرفاش و کارهاش بی اثر باشه .‌

دقیقا. فقط عکس العمل من این وسط مهمه.‌ اگه مثل خودش رفتار کنم که زندگیم تباهی. مادر همسرم ی زن کاملا ...

یعنی باید بی تفاوت باشی؟؟هر حرفی زدن؟؟هر رفتااری کردن؟؟

این باعث نمیشه بگن خیلی بی عقله و بدتر بشن؟؟

اخه من اوایل ازدواج سر ی سری چیزا شوهرمو انداختم ب جونشون