2777
2789
عنوان

دوستان لطفا سیاست زنونه بهم یاد بدین تازه عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 40 پست

از چندپاسخ کامنت معلومه دختر مودب و قانع و دنبال حل مساله ای ...

متاسفانه من بلد نیستم کمکت کنم 

چون خودم دچار بلای خانمان سوز بچه ننه ام 

کسانی که بهت میگن خب مادرشه 

درکی لزموضوع ندارن 

من مطمئنم شما منظورت این نیست نره 

منتها دنبال یه چارچوبایی هستی

مال من که حل نشد...

امیدوارم شما حل کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی میگی دوستت دارن بافرهنگن دوست دارن پیششون باشی دخترشونم دوره خب استفاده کن خودتم هرروز برو اونج ...

من ی آدم درونگرام کلا با خانواده خودمم زیاد گرم نمیگیرم البته اینم بگم وقتی نرم دیگه اصرار نمیکن گاهیم میدونن زیاد ب یحوصلم اهمیت نمیدن

هیچ  وقت هیچ وقت حسادت نکن. چون این وسط فقط خودت عذاب میکشی.‌ فکر نکن اگه ازشون فاصله بگیرید میتونی از مادرش دورش کنی. طرف با دو دقیقه تماس تلفنی میتونه ی زندگی بیست ساله رو به فنا بده.‌ سعی کن بی تفاوت باشی

سرت تو کار زندگی خودت باشه هیچوقت خودتو با دیگران مقایسه نکن از دیگران انتظار نداشته باش تمرکزت رو بزار رو پیشرفت خودت وزندگی به تاپیک مدیریت وپس اندازیه سر بزن هم خیلی چیزا یا میگیری هم پیشرفت میکنی البته این تجربیات خودم بود

هیچ وقت هیچ وقت حسادت نکن. چون این وسط فقط خودت عذاب میکشی.‌ فکر نکن اگه ازشون فاصله بگیرید میتونی ...

همین من میگم‌حتی دورم باااشم شاید این قضیه بیشتر شه چون شوهرم فقط اونارو داره و اونام فقط شوهرمو دارن

همین من میگم‌حتی دورم باااشم شاید این قضیه بیشتر شه چون شوهرم فقط اونارو داره و اونام فقط شوهرمو دار ...

مردی که رابطش با خانوادش خوبه یعنی ادم قدر شناسبه شخصیت سالمی داره کسی که سازگار نباشه خانوادش ازش فرار میکنن