2777
2789

من یه بچه ۴ ساله دارم خونه ام در حد کثافت نیست ولی همیشه بهم ریخته اس با اینکه خیییلی کار میکنم 

قبل بچه همیشه خونه ام برق میزد و یه دونه لک حتی ته کمد دیواری نبود 

نگین بیخیال باش چون تمیزی خونه شدیدا بهم حس آرامش میده ولی الان به خاطر بچه ام کلا ولش کردم

میخوام بدونم از چند سالگی شرایط تقریبا مثل قبل شد؟ خونه تمیز و قابل قبول 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فعلا تو مرحله قبل توام😁همیشه به همین موضوع فکر میکنم بچه بیاد من بیچاره میشم با کار خونه چون خیل ...

دیگه باید یه چند سالی ول کنی 

من وسواسی نیستم ولی خیییلی تمیز و مرتب بودم 

یعنی برن مدرسه

آره من مامانم خودش مثلا نی گفت تو کمک کردن خونه باید کنم و اینا

سعی کن باهاش تمیز کنی بهش کار بده هم باهاش وقت میگذرونیو هم یکم مسئولیت یاد میگیره

عاشق بز هستم 🐐 🐐 🐐 

بستگی داره بچتو چجور عادت بدی..من دخترم الان بزرگ شده ولی از همون اول عادتش داده بودم وقتی چیزی میخورد میرفت خودش یه دستمال بزرگ میاورد پهن میکرد همونجا میخورد.من حتی وقتی چهر دست و پا راه میرفت یا شروع به راه رفتن کرد هیچیه خونه رو جمع نکردم هیچی..

وقتی به چیزی دست میزد با قربون صدقه برش میگردوندم یا حواسشو پرت میکردم که نره سمتش

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

آره من مامانم خودش مثلا نی گفت تو کمک کردن خونه باید کنم و ایناسعی کن باهاش تمیز کنی بهش کار بده هم ...

کار میکنه با بازی ولی من خودم به دلم نمیشینه سمبل کاری

بستگی داره بچتو چجور عادت بدی..من دخترم الان بزرگ شده ولی از همون اول عادتش داده بودم وقتی چیزی میخو ...

نه پسر من خیلی شیطونه همش داره توپ بازی میکنه ، خیلی چیزا شکسته ولی اینا واسم مهم نیست 

خونه ام کثیف نیست ولی اونجوری که میخوام نمیشه انگار دیگه

نه پسر من خیلی شیطونه همش داره توپ بازی میکنه ، خیلی چیزا شکسته ولی اینا واسم مهم نیست خونه ام کثیف ...

من بچم همون موقع بهش یاد داده بودم بعد هربازی با اسباب بازیش اونو بزاره سرجاش بعد اون یکی رو بیاره.هیچوقت همه اسباب بازیاش تو خونه پخش و پلا نبود.حتی وقتی من خونه رو مرتب میکردم میرفت یه دستمال برمیداشت شروع میکرد مثلا گرد گیری.خدا روشکر بچه حرف گوش کنی هست.الان بزرگ شده ۸سالشه..

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

نمی‌خوام پز بدم یا هر چی.ولی بچه هام چهار سال تفاوت سنی دارن.از موقع تولد اولی تا بعدم اومدن دومی،خونم همیشه مرتب بوده.دیگه وقتی هر هفته مهمون سرزده از قوم همسر داشته باشی و برن پشت سرت از تمیزی و مرتبی خونه زندگیت و بچه‌هات بگن،باید حرفمو باور کنی😁

البته الان بچه هام بزرگ شدن.اتاق پسرم مرتب و منظم،ولی چون تو تربیت دخترم سهل انگاری کردم و بهش آسون گرفتم و گفتم الان راحت باشه،فردا خونه شوهر کارش همینه،اتاقش بازار شامه که نمیشه پا توش گذاشت.

فرزند شما تو بهترین موقعیت سنی هست برا یادگرفتن و انجام دادن کارها.وقتی نوجوون بشه نتیجش رو میبینی.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷