2777
2789
پیش پسری ك دوسش دارم ناخودآگاه لوندم ولی پیش بقیه یه پا اصغر مکانیک😂

خب من جلو کراشم عین پسرا رفتار میکنم😂😩 اونم روم یه حساب دیگه باز کرده

یکی سر پا موند و رسید:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری رفتار میکنی مثلا؟

خب نمیدونم چه طوری مثال بزنم 

ولی کلا بخوام بگم اولش همه میگن وای نه این کارو نکن 

بعد که انجامش میدم نتیجشم میبینن خودشونم اون کارو انجام میدن.

کلا تو ایران خیلی سعی دارن رفتارای لطیف و ظریفشون رو تو جامعه پنهون کنن 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
افتادم یادخودم ک قبلا بانامزدم دوست بودم بعد من وزنم۴۶بود نامزدم ۷۰هی میگفت تو زورنداری در بطریو باز ...

میدونی من عاشق توعم

خیلی عشقتونو دوست دارم

الهی خوشبخت ترین باشین قشنگا

مانا باشین❤

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

یه بخش زیادیش ذاتیه (وقتی مجرد بودم مامانم هی غر میزد که لوندیتو بذار کنار ولی بخدا من اصلا متوجه نبودم چیکار میکنم) الانم همسرم بهم میگه خیلی لوندی و یه وقتایی باعث بحث میشه ، ولییییی یوتیوب خیلی میتونه کمکت کنه ، کوچکترین کارا حتی نحوه نشستن و پا روی پا گذاشتن رو ازش میتونی یاد بگیری ، یه چیز دیگه هم اینکه ، ارامش رو به کارات اضافه کن ، تند تند و هول هولی کاراتو نکن این خیلییییب تاثیرگذاره

لوند چیه بابادختر باید ۵ کیلو سبیل و ۱۰۰ کیلو وزن و اندازه ی موکت ابرو داشته باشه و صدای کلفت و شوهر ...

خاهر من قیافم لوس و ناز نازیه رفتارم مثل داش مشتیاست مشکل من قیافه نیست

یکی سر پا موند و رسید:)

خاهر من قیافم لوس و ناز نازیه رفتارم مثل داش مشتیاست مشکل من قیافه نیست

اها اونو منم هستم اما بلدم به وقتش رفتارمو صددرجه عوض کنم😍😂متاسفانه کیسی ک لیاقت اون روی منو داشته باشه تو دنیا نیست یا پیدا نشده هنوز

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

اها مثلا من اصلا چیز سنگین بلند نمیکنم ، همش به همسرم میگم ، حتی نوشابه فلزیا رو من باز نمیکنم ، نشو ...

فلزیا ک خدایی سخته باز کردنشون