2777
2789

من لوندم 

به خاطر اینکه هیچ وقت هیچ جا انرژی زنانم رو از هیچ کس پنهون نکردم 

برامم مهم نبود کی در موردم چی فکر میکنه 

نتیجشم این شده که همه جا باهام مثل برگ گل رفتار میکنن

خانوما هم معمولا به خودشون میان ازم تقلید میکنن

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آروم صحبت کن آروم کاراتون انجام بدهیه جوری رفتار نکن انگار سگ دنبالت کرده

😂🤣

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

ذاتیه دوست عزیز 😂💖

وقتی بخوای ادای لوند ها رو در بیاری خیلی ضایع میشه😢😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

افتادم یادخودم ک قبلا بانامزدم دوست بودم

بعد من وزنم۴۶بود نامزدم ۷۰

هی میگفت تو زورنداری در بطریو بازکنی

من میگفتم ن من اونقدر زور دارن که میتونم ترو هم حتی بلند کنم

بعد با جوگیری تموم از روزمین بلندش کردم ی دور چرخوندمش

همونجا پشماش ریخت میگفت زورت برابری با زور قاطر میکنه

عجب خرزوی هست

همونجا فهمیدم لوند بازی ب من نمیاد قیدشو زدم😂🥲

لوند چیه بابا

دختر باید ۵ کیلو سبیل و ۱۰۰ کیلو وزن و اندازه ی موکت ابرو داشته باشه و صدای کلفت و شوهرشو کتک بزنه.

اینجانب یه دختر بسیار لوس و نازنازی این متنو نوشته جدیش نگیرید)))

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

تو ذاتم هست نیاز به تلاش ندارم:)🤭

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…