2777
2789
من صدام هم یکم پسرونس🥲محکم راه میرم و قیافه اخموبا هیچکی گرم نمیگیرم😂😂بعضیا میگن گوشت تلخی...

دقیقا منم اینجوریم با تفاوت اینکه اخم نمیکنم فقط انگار دنیا و آدم هاش به چپمن. درحالی که نه فقط ظاهرم اینجوریه

یکی سر پا موند و رسید:)

نه اون موقع بیشتر ناامیدت میکنن. من از خواهرم پرسیدم بهم گفت شبیه اسکلا رفتار میکنی

😂😂😂 خب ادم اشتباهشو میدونه 

ولی میدونی من خیلی چیزا دیدم در این مورد ای اینجوری بشین پاتو اونجوری بنداز فلان کن میگم اخه چرا 

چرا من نباید خودم باشم شاید اصلا خودم ک باشم قشنگ ترم

میدونی بعضیام خیلی مردونن اون خوب نیست

یا مثلا تو رابطه ک هستن نمیدونن چطور رفتار کنن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیتونمتوروخدا یادم بده

بالاترم گفتم ، برای من خیلیاش ذاتی بوده و اصلا نمیدونستم لوندی حساب میشه ، جوری که همسرم اعتراف کرد وقتی اولین بار منو اتفاقی دیده ، از نحوه راه رفتنم خوشش اومده ، البته بماند که الان سر یه سری چیزا گاهی بحث داریم چون فکر میکنه جلب توجه میکنم ولی واقعا من کاری نمیکنم ، کلا سعی کن ظرافت داشته باشی ، نمونش همین وسیله سنگین بلند نکردن ، با اینکه زورمم میرسه ها ولی اصلاااا انجام نمیدم ، من هر وقت پاشنه بلند پام میکنم ، دستمو میندازم دور بازوی همسرم و میگم حواست بهم باشه ولی این جمله رو با لحن اروم میگم نه حتی به شوخی و خنده که فکر کنه دست و پا چلفتیم ، همه کارامو‌ در کمال ارامش انجام میدم ، بلند حرف نمیزنم ، بلند نمیخندم ، تند راه نمیرم ، و خیلی کارای دیگه که الان یادم نمیاد ،اتیکت های رفتاری هرجایی رو از یوتیوب ببین ، بی نهایت بهت کمک میکنه

😂😂😂 خب ادم اشتباهشو میدونه ولی میدونی من خیلی چیزا دیدم در این مورد ای اینجوری بشین پاتو اونجوری ...

اره همین. انگار هرکی خود واقعیشه دوسش ندارن چون اکثر آدما به خودشون نقاب میزنن

دقیقا منم اینجوریم با تفاوت اینکه اخم نمیکنم فقط انگار دنیا و آدم هاش به چپمن. درحالی که نه فقط ظاهر ...

دقیقا ، من خیلی هم اخم ندارم

خیلی ریز😂

همه میگن وقتی اولین بار دیدمت فکر مبکردم خیلی آدم خشکی هستی 

همیشه هم تو اولین برخوردم با دیگران دعوام میشه

دقیقا ، من خیلی هم اخم ندارمخیلی ریز😂همه میگن وقتی اولین بار دیدمت فکر مبکردم خیلی آدم خشکی هستی هم ...

😂😂وای خدا. باز خوبه یکی شبیه خودم دیدم. از بس همه اطرافیانم بلدن ولی رفتار من شبیه زن شوهرداره 

من تنها عروس ایرانی خانواده شوهرمم و کلا غریبم بینشون ، پدر شوهرم بهم گفت اینکه تند غذا نمیخوری و اروم راه میری به من پیرمردم ارامش میده ، از ارامش داشتن غافل نشینننن

😂😂وای خدا. باز خوبه یکی شبیه خودم دیدم. از بس همه اطرافیانم بلدن ولی رفتار من شبیه زن شوهرداره

😂😂😂وای

من واقعا باید رفتارمو بهتر کنم

صبحا باید منو ببینی

صدام ی جوری بم میشه مثل داییم و بابام نا مفهوم حرف میزنم و بی اعصابم 

مامانم ازم فیلم گرفته بود وقتی بیدار شده بودم

انگار مرد ۴۰ ساله ام با ده تا بچه😂😂

من تنها عروس ایرانی خانواده شوهرمم و کلا غریبم بینشون ، پدر شوهرم بهم گفت اینکه تند غذا نمیخوری و ار ...

مرسی بابت همه‌ی حرفات

من آروم رفتار میکنم مامانم میگه فردا شوهر کنی میگن این دختره چقد تنبله😩😂

همش میگه زرنگ باش

ولی من دوس دارم تو آرامش کارامو انجام بدم 

من تنها عروس ایرانی خانواده شوهرمم و کلا غریبم بینشون ، پدر شوهرم بهم گفت اینکه تند غذا نمیخوری و ار ...

منم غذاخوردنم آرومه ولی بازم لوند نیستم😂 حس میکنم برای همه صدق نمیکنه