2777
2789
عنوان

معیارهای زیبایی از نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چال گونه و کک مک و پوست روشن به نظرم واقعا نشونه زیباییهخودمم موهای نارنجیمو و پوستمو دوست دارم🫠

واقعا؟خیلی خوشم میاد از این جور دخترا 

میای زن داداشم بشییی؟

من چهره ام معمولیه هرکی میبینه خوشش ازم میاد،اعتماد بنفس که داشته باشی خودتو زیبا ببینی بقیه هم همین فکرو راجبت میکنن هی بشینی بگی اینورم کجه اونورم کجه دیگرانم به خودشون اجازه میدن بدترشو بهت بگن  

و مهم اینه ادم مهر داشته باشه 

یه سریا هستن خیلی زیبان ولی به دل نمیشینن

من زیبایی باطن رو بیشتر میپسندم تا ظاهر🙃😉

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑

تموم انسان ها زیبان و هیچ معیار زیبایی وجود ندارد اینا فقط باورای جامعس که روی ما تحمیل میشه که باعث میشه حس ناکافی بودن کنیم و یسری چیزا رو الگو قرار بدیم تا مثل اون بشیم😶

معمولا بعضی چهره ها یه ناسازگاری دارن که باعث میشه به چشممون قشنگ نیاد ولی بنظرم چهره هایی که اجزای باهم جورن و به دل میشینه خیلی زیباست اصن فراترههه✨