2777
2789
عنوان

معیارهای زیبایی از نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 59 پست
چال گونه واقعا قشنگه مامانم داره ولی من ندارم چال کمر چیه؟

مامانِ منم داره

خودمم خیلیییی کوچولو چال گونه دارم

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑

چال گونه واقعا قشنگه مامانم داره ولی من ندارم چال کمر چیه؟

اسمش چال ونوس پایین کمر بالاتر از باسن حالت دو تا فرو رفتگیه که به خاطر همین فرو رفتگیه یه وی بر عکس هم بالا تره خودم نمیدونستم دارم جدیدا فهمیدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تموم انسان ها زیبان و هیچ معیار زیبایی وجود ندارد اینا فقط باورای جامعس که روی ما تحمیل میشه که باعث ...

البته...ممکنه بایه ادم معمولی خوش اخلاق کنار بیای ولی غیرممکنه با یه ادم خوشگل بداخلاق کنار بیای 

دیدم از اینجور ادما چهرشون جذابه یعنی ترتیب اجزای چهرش خوبه 

البته...ممکنه بایه ادم معمولی خوش اخلاق کنار بیای ولی غیرممکنه با یه ادم خوشگل بداخلاق کنار بیای دید ...

قطعا همینطوره

البته اینو هم در نظر داشته باشیم که ذات بد روی چهره اثر می‌زاره وایب بدی میده😶