2777
2789
ن بچه ای که نقص توجه داره چه ربطی به تربیت داره.؟ چرا ادمو ناراحت میکنی؟؟ عین مادرشوهرم دهنتو باز می ...

اها الان عنوانو خوندم

معذرت میخوام

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

ن بچه ای که نقص توجه داره چه ربطی به تربیت داره.؟ چرا ادمو ناراحت میکنی؟؟ عین مادرشوهرم دهنتو باز می ...

تاخیرگفتارش خوب شد؟کجادکترمیلردی

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سر بارداری، اینجوری بودم، به قول شما بقیه، راحت باردار میشدن، راحت تو بارداری حتی رفتن ترکیه برای بچه خرید کردن و ....

من سر اولی کلا تو آزمایشگاه بودم و فرت و فرت آزمایش خون، زود دنیا اومد، آویزون بیمارستان و دکتر و ...

بعدش سه تا بارداری ناموفق، کل ایل و تبارمون سندروم داون نداشتیم، دو تا سندروم داون مثبت  داشتم.

الانم باردارم کلا درازکشم تو خونه، یه قدم راه نمیرم.

کلا انگار بعضی چیزا رو خدا عمدم با سختی میده تا قدر بدونیم

بچه منم 

همه عین ادم درس خوندن من تک تک باهاش خوندم معلم گزفتم 

نقص توحه داشت و عدم تمرکز باز روانکاو گرفتم 

استرس سر امتحان نابودش کرد بقیه ریلکس بودند 

از اول کولیک داشت و معده درد و ... 

کلا تا الان که ۱۸ سالشه پدر منو دراورده 

میبینم دوستاش خودشون میخونن خودشون کاراشون انجام میدم اصلا ننه بابا نمیدونه بچه چکار میکنه 

اما بازم شکر

دیگه خواهر اینم قسمت ما هست 

فقط ب این رسیدم حرص نخور اینها دست خودشون نیست شالوده شون این شکلیه بازم انشالله موفقیت شون ببینیم و خوشبختیشونو

فعلا امضا ندارم

بیش فعالی ژنتیکی هست

بعضی چیزا دوران بارداری فعالش میکنن

مثلا اضطراب مادر دوران بارداری

یا اینکه مادر تو تنش باشه و ...

من همش به اینده فکرمیکنم اضطراب میگیرم

اضطراب نگیر 

من قبول کردم باید کمکش،کنم تا موفق بشه و برای خودش کسی یشه 

خدا شاهده دونه دونه باهاش خوندم هر جا کم اوردم معلم گرفتم نذاشتم افت کنه از خودم زدم خرجش کردم همش هلش دادم که تو میتونی 

این عدم تمرکز خیلی بده بچه من عالی بود میرفت کمترین نمره میگرفت براش روانکاو گرفتم کاردرمانی کردم 

حالا بیچاره بلا زیاد سرش امد موقع کنکور 

اما باز خداروشکر نتیجه گرفت رشته دلخواهش اورد 

حتی گفتم اگر نیاورد میفرستم دانشگاه ازاد 

سخته اما کم نیار خواهر جان

فعلا امضا ندارم
بلغمی یعنی چی و چ علاعمی داره منم استرسی ام

یعنی پوست سفید داری و زمینه چاقی و معمولا ادمای مهربون و جوشی بلغمی هستن

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

منکه از اولین روز بارداریم 

تا الان که بچم 4سالشه اولین و مهمترین تصمیمن این بود که هیچ‌جوره بچمو مقایسه نکنم.

و نکردم

وانشالله نمیکنم

یادگرفتم خودمو شرایطمو زندگیمو مقایسه نکنم

چون هرررروی ضربه خوردم و ناراحتیام ده برابر شد از مقایسه بود

چون من از یک زاویه نگاه میکنم نه از هزار زاویه‌ی دیگه...

فقط میدونم اگر از صمیم دل راضی ب حکمت و نعمت خدا باشی هم مشکلات زودتر حل میشن هم تحملشون راحت میشه‌.

بچه داری سخت‌ترین کار دنیاست برای هرکسی متناسب با شرایط خودش.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
اونا حواسشون جمعه..تمرکزشون عالیه همه چیو راحت یاد میگیرن

اصلا نزار گوشی یا تبلت دست بگیره تلویزیون اون هم زیاد روشن نباشه ،خودت باهاش شعر کارکن و بازیهایی که دقت و تمرکز رو بالا می‌بره باهاش انجام بده،سرچ کن بازیها  و ورزشهایی که باعث بالا رفتن تمرکز و دقت میشن  رو پیدا کن 

متاسفانه قسمت عزیزم،قسمتتون این بوده،

مثل من ک یه بچه ام از روزی ک دنیا دنیا اومده دهنم سرویس شده از تنگی مجاری ادرار گرفته ،تا الان ک ۸ سالشه ،تاخیر گفتاری و صافی کف پا،و اجتماعی نبودنش با بچه ها ارتباط نمیگیره ،

خدا هم ب شما و هم  من کمک کنه 🙏

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤