2777
2789
عنوان

حاظرین طلاتون رو بفروشید همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 43 پست
خوبه دیگه ، دومی رو می خواد به نام مادرت کنه ، چرا حیا نداره

چون هربار می‌ره دنبال خونه میگه شما همرام نیاید حوصله ندارم آنقدر اوقات تلخی می‌کنه مامانم میگه چرا اصلا نمیخام به نامم کنی بس کن تا اینو می‌شنوه میخنده 💔😐

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اگه رفیق زندگیت واقعا آدم خوبی باشه مهم نیست  دارایی ها به اسم کی باشه 

ببین من خدارو شکر هم چیز دارم خوش بختم  ولی باور کن حتی فاکتور یه طلای کوچیک هم به اسم نیست همه به اسمم شوهرم هستن  واز شوهرم راضی  هستم و چیزی برای من و پسرم کم نمیزاره

عزیزم بستگی به اون مرد داره که ارزشش رو داره براش کاری کنی یا نه اما با توجه به چیزایی که گفتی به نظ ...

اره 😪😔⁦🤷🏼‍♀️⁩ حیف مادرم حیف جونی هر خانمی که همسرش اینطوری کنه 

من 240گرم پارسال گرمی 3500طلا فروختم خونه خریدیم شما معلومه بی تجربه بهتره اجازه بدی بزرگترها خودشون ...

خوب اره من بی تجربه م میگم اینهمه از دست مامانم بزور درآوردی قبول مامانم الان یه طلا نداره همه رو داده به خواهرشوهرهاش قبول ولی حالا که داری کارخودتو انجام میدی زنت هم باهات راه میاد مرض داری به پدرزنت فحش میدی؟ دیگه این پدر و دختر چیکار باید برات میکردن

البته که اون خانم طلاهاشو فروخته و با همسرش خونه ای خریدن که داخلش زندگی کنن و در کل واسه زندگی مشتر ...

خوب مامانم داره از همه ارزوهاش میگذره دیگه چرا باید خودشو و پدرش فحش بخورن؟💔🙂

خوب اره من بی تجربه م میگم اینهمه از دست مامانم بزور درآوردی قبول مامانم الان یه طلا نداره همه رو دا ...

عزیزم اونم پدرته 

اونا خودشون زن و شوهرن شما دخالت نکن 

پدر و مادر من دعوا زیاد داشتن هیچ وقت من دخالت نکردم زن وشوهرا خودشون با هم کنار میان 

مگه بابات از شما نظرخواهی کرده چرا تاپدرو مادر حرف می زنند بچه درمیاد طرف یکیشون اگر شما و شوهرت بحث ...

وقتی مامانم قلبش درد میگیره نفسس بالا نمیاد بابام میگه ریدم تو دهن پدرت که تورو داد به من هیچ پولی بهت نداد دست خالی اومدی خونه شوهر 

چجوری من تو اتاق بمونم حرفی نزنم ؟ بعد تا مامانم مریض میشه همه میان خونه مون میگن تو اینجا ماست بودی هیچ کاری نکردی گذاشتی هر بلایی سرمادرت بیارن خو ب من چیکار کنم وقتی بابام داره هر روز پرو تر میشه 

من دوره نشون دوتا دستبند و انگشتر که همسرم گرفته بود فروختم زمین خرید زمین اسم خودش بود ولی وقتی که ...

اره دیگه درستش همینه 

عزیزم اولا تو روابط پدر مادرت دخالت نکن اونا خودشون از پس هم بر می آن دوما اگر پدرت طلا رو بفروشه خو ...

گفتم بهش بابا مامان داره بهت طلاهاشو میده چرا باز فحش میدی میگه تو حرف نزن عقلت نمی‌رسه با این سن 

حتما من عقلم نمی‌رسه قانون مردای جدید این شده 

عزیزم بستگی به اون مرد داره که ارزشش رو داره براش کاری کنی یا نه اما با توجه به چیزایی که گفتی به نظ ...

نه بنظر من ارزشی نداره وقتی کلی نعمت داره به مادرم و پدرش فحش میده دنیا رو به رومون جهنم می‌کنه ارزش فداکاری که هیچ ارزش طلاهم نداره بچها میگن تو دخالت نکن ولی تو به خانواده وقتی میبینی یکی داره غلدری می‌کنه باید بنظرم از مادرت دفاع کنی چون این مامانمه که داره واسم غصه میخوره زندگی جمع می‌کنه نه پدری که ارزوش فقط سند به نام بودن هست 

خوب مامانم داره از همه ارزوهاش میگذره دیگه چرا باید خودشو و پدرش فحش بخورن؟💔🙂

اون مشکل اخلاق پدرته

طلاها رو نمیفروخت پدرت فحش نمیداد؟

پس اینکه طلاها رو فروخته اشتباه نبوده واسه راحتی خودش و خانواده‌اش اینکارو کرده

حالا اینکه پدرت چطوری رفتار میکنه بحثش جداست

اون مشکل اخلاق پدرتهطلاها رو نمیفروخت پدرت فحش نمیداد؟پس اینکه طلاها رو فروخته اشتباه نبوده واسه راح ...

اره نه همیشه با مامانم بد حرف میزد ولی از وقتی دید دستش تنگه میگه عصبانیم رو مخم برید بهتون فحش میدم دیگه نمی‌دونیم باید چجوری تحملش کنبم