2777
2789
عنوان

حاظرین طلاتون رو بفروشید همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 43 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته که اون خانم طلاهاشو فروخته و با همسرش خونه ای خریدن که داخلش زندگی کنن و در کل واسه زندگی مشترکشون  و کل خانواده بوده!

نه اینکه بفروشه همسرش خونه مجردی واسه خودش بخره!

دیگه وقتی واسه همه هست؛ اینکه بگیم شوهرش خریده هست منطقی نیست.

هیچوقت وقتی بابام بهم میگه نظر نده بچه ای از حرفش ناراحت میشم اما میذارم به حساب نادونی ش چون من تو ...

مگه بابات از شما نظرخواهی کرده چرا تاپدرو مادر حرف می زنند بچه درمیاد طرف یکیشون اگر شما و شوهرت بحث کنید یا حرف بزنید پدرو مادرتون نظر بدن بدون اینکه شما خواسته باشی بهت برنمیخوره؟

من دوره نشون دوتا دستبند و انگشتر که همسرم گرفته بود فروختم زمین خرید زمین اسم خودش بود ولی وقتی که فروش رفت خونه خریدیم خونه رو زد به اسمم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
ببین عزیزم طلا به نظر من یه پولی که هروقت اضافه اومد بخریش و هر وقت احتیاج بود بفرویش من خودم تا ا ...

خوب اره موافقم 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
خونه به اسم هر دومون ماشین هنوز تحویل نگرفتیم به اسم خودم

اها دیگه بابای من اولی به نام خودشه دومی میگه چون خیلی غر زدی به نامت. میکنم 🙂💔😐 اصلا حیا نداره این مرد

عزیزم اولا تو روابط پدر مادرت دخالت نکن اونا خودشون از پس هم بر می آن 

دوما اگر پدرت طلا رو بفروشه خونه بخره خوب اون خونه مال شما هم هست دیگه یعنی منفعتش به همه می رسه ولی اینکه کلا برا مادرت هدیه و طلا نمی خره خوب نیست با زبون خوش براش توضیح بدید که زن نیاز داره از طرف شوخرش هدیه دریافت کنه این محبتو می رسونه و ازین داستانا

از اول ک طلاهاشو فروخت خونه خرید، باااااید ۳ دنگ اون خونه رو به نام خانم میزد ک الان اینجوری پرو نبا ...

اره اونموقع تازه ازدواج کرده بودن مامانم گول خورد الآنم میخاد دومی رو بنام بزنه با کلی اخم 

آخه مرد مگه میخای اینا رو چیکار کنی خوبه همه چی رو پدر زنت بهت داده 💔 همیشه هم به پدر زنش فحش میده 💔🙂 هیچوقت حلالش نمیکنم از ته دل

۱۹

عزیزم بستگی به اون مرد داره که ارزشش رو داره براش کاری کنی یا نه اما با توجه به چیزایی که گفتی به نظرم حق با تو هست منم شوهرم چندبار طلاهام رو فروخت اما عرضه نداشت به بادشون داد حتی طلاهای زمان مجردی و اونایی که خانواده ام سر عقد بهم دادن متاسفانه بعضی ها ارزش از خودگذشتگی و فداکاری ندارن نباید بهشون اعتماد کرد