2777
2789
عنوان

لوند بودن یا موقر و سرسنگین بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 50 پست

من بینیمو عمل نکردم و ژل لبم نزدم ، کارای دیگه ای کردما( مثل بوتاکس و فیلر چونه و اکستنشن مژه و کاشت ناخن ) ولییییی چیزی که خیلی مهمه استایله ، الان چهره های عملی جذابیت خودشونو از دست دادن ، هیچی مثل پوست سالم و هیکل خوب و لباس توی ظاهر نمیشه ، اینو خودم تجربه کردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب شاید زیاد به خودت نمی‌رسی.اینا توی یه کاشت ناخن و حرف با عشوه نیست به خودت برس مثلاً به خودت عشق ...

راستش ب خودم میرسم.. هم روتین پوست و مو.. هم لباس پوشیدن همه ام بهم میگن ک چقدر زیبا و خانم و با اصالت تیپ میزنم.. اما حس میکنم همسرم اونجوری تیپ رو بیشتر دوست داره

راستش ب خودم میرسم.. هم روتین پوست و مو.. هم لباس پوشیدن همه ام بهم میگن ک چقدر زیبا و خانم و با اصا ...

فقط چون تو اونطوری نیستی جلب توجه کرده براش خود منم زن عملی ببینم زل میزنم همه جاشو با دقت نگاه میکنم

هیچکد م فقط خود واقعیت باش

خیلی چندشه کسی ک ذاتا سنگینه میخواد ادای عشوه و لوند بودن در بیاره چند مورد دیدیم ینی عوقم گرفت این چیزااید ذاتی باشه

یه عده هم میبینی تو دعوا و حالت جدیشونم یه لوندی دارن ک ذاتیه 

برای همین خانوما هر شخصیتی دارید خود تون بتشید ادا در نیارید

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

کلا با اون خانم زیاد رفت آمد نکن ....اگر خودت دوست داری یه تغییری ایجاد کنی خوبه ولی اینکه سعی کن شبیه اون بشی نه مثلا عشوه اومدن برا مرد نامحرم یا متاهل هنر نیست 

کلا با اون خانم زیاد رفت آمد نکن ....اگر خودت دوست داری یه تغییری ایجاد کنی خوبه ولی اینکه سعی کن شب ...

اون ک بله. من اصلا نمیتونم ب خودم اجازه بدم تو جمع اونجوری باشم.. بیشتر ظاهر منظورمه

اون ک بله. من اصلا نمیتونم ب خودم اجازه بدم تو جمع اونجوری باشم.. بیشتر ظاهر منظورمه

خب مثلا کارای زیبایی ک دوست داری انجام بده متاسفانه مردای الان خیلی ظاهر بین شدن

اسی یک عکس شبیه استایل اون خانم و یک عکس شبیه استایل خودت از نت بردار اینجا بزار که بدونیم در چه سطحیه و راهنمایی کنیم برای بهتر شدن 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

اسی یک عکس شبیه استایل اون خانم و یک عکس شبیه استایل خودت از نت بردار اینجا بزار که بدونیم در چه سطح ...

باش اگ پیدا کردم.. ولی مثلا استایل من اینجوریه ک تو یه مهمونی شومیز میپوشم با دامن و شلوار جورابی و شال.. ک تا جایی ک هم بشه رنگاش ست باشه و رنگای خوشگل ی ارایش ملایم بدون لاک و اینجور چیزا.. اون خانم مانتو کوتاه و شال و شلوار معمولی‌‌.‌ مثلا دوباری ک من دیدمش شال مشکی پوشیده بود..کاشت ناخن داره و ارایش خط چشم و سایه و....

باش اگ پیدا کردم.. ولی مثلا استایل من اینجوریه ک تو یه مهمونی شومیز میپوشم با دامن و شلوار جورابی و ...

کلا مدلتون باهم متفاوتن اون استایلش داف طوریه شما خانومانه

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨