خانما.. من خانمیم با چهر معمولی.. ن بینی عمل کردن ن ژل زدم.. ن کاشت ناخن ن مژه...
صورتم لاغره لبامم تقریبا کوچیکه بینی متوسطی دارم..تو خونه چون لباس باز میپوشم و...خوشگلم.. ولی بیرون در مقابل زنای دیگ نه..
راستش اون شب ک دوست همسرم با خانمش اومد خونمون کلا به هم ریختم.. خانمش از ایناس ک ناخن کاشته دماغشو عمل کرده ژل لب زده.. ارایش میکنه خط چشم و سایه و...من همیشه سعی کردم خیلی موقر و خانم باشم.. ولی اون شب از نگاه های همسرم ب اون زن فهمیدم اونم چقد دوس داره منم اونجوری باشم. نمیدونم چرا مردا دیگ رو زنشون غیرت ندارن!! ولی کاری از دستم برنمیاد هیچ وقتی پولی نداریم ک بخوام بینی عمل کنم.. کاشت ناخن هم خوشم نمیاد یا مثلا خجالت میکشم مثل اون خانم تو جمعی ک مرد هست انقد با عشوه حرف بزنم..بنطرتون چیکار کنم زنانگیم بیشتر بشه؟؟ حس بدی دارم ب خودم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هیچ وقت تحت هیچ شرایطی غریبه به خونه ات راه نده ،خاک بر سر اون مردی که زنش اینه بی غیرت شاخ و دم نداره .فقط تو خلوتت با شوهرت حیا رو بزار کنار ،باور کن اون زن آخرش چوب بی حیابودنش وی خوره
ادمایی که با غریبه ها خیلی لوس و لوند صحبت میکنن یکم چیپن به نظرم...البته نظر شخصیمه چون یکم باید بیرون از خونه ادم موقر به نظر بیاد...عمل بینی و اینام خب پولو ذره ذره جمع کنید یا یه جا پیدا کنید قسطی ای چیزی عمل کنه کلا میدونید بحث ایننیس که ادم حتما تغییر انچنانی بکنه بحث اینه طرف مثابل شما بدونه خودت برای خودت مهمی و داری واسه پیشرفت خودت یه کاری میکنی مثلا بگی رژیمم و بری ورزش به پوستت برسی و اینا...شاید حالا با این کارا تغییر خاصی نکنی ولی از نظر طرق مقابل جذاب میشی😂 تو خونه که خب ادم میدونه لوند باشه لحنش اوکیه دیگه
شوهرت به اون خانومه یه جوری نگاه کرد توام متوجه شدی اول باید با شوهرت حرف بزنی بعضی مردا فقط نگاه میکنن اصلاً خوششون نمیاد که زنشون اون تیپی باشه شاید این فقط حس توئه