2777
2789
عنوان

لوند بودن یا موقر و سرسنگین بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 50 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم همیشه مرتب باش حتی اگ ارایش هم نکردی ولی بازهم مرتب باش 

تو خونه. لباس های خوشگل بپوش 

و تو بستر همسرت خیلی لوند باش شیطون باش 

اراستگی از همچی مهم تره

کاربری دست من و دوستمه

هیچ وقت تحت هیچ شرایطی غریبه به خونه ات‌ راه نده ،خاک بر سر اون مردی که زنش اینه بی غیرت شاخ و دم نداره .فقط تو خلوتت با شوهرت حیا‌ رو بزار کنار ،باور کن اون زن آخرش چوب بی حیابودنش وی خوره 

ادمایی که با غریبه ها خیلی لوس و لوند صحبت میکنن یکم چیپن به نظرم...البته نظر شخصیمه چون یکم باید بیرون از خونه ادم موقر به نظر بیاد...عمل بینی و اینام خب پولو ذره ذره جمع کنید یا یه جا پیدا کنید قسطی ای چیزی عمل کنه کلا میدونید بحث این‌نیس که ادم حتما تغییر انچنانی بکنه بحث اینه طرف مثابل شما بدونه خودت برای خودت مهمی و داری واسه پیشرفت خودت یه کاری میکنی مثلا بگی رژیمم و بری ورزش به پوستت برسی و اینا...شاید حالا با این کارا تغییر خاصی نکنی ولی از نظر طرق مقابل جذاب میشی😂 تو خونه که خب ادم میدونه لوند باشه لحنش اوکیه دیگه 

شوهرت به اون خانومه یه جوری نگاه کرد توام متوجه شدی اول باید با شوهرت حرف بزنی بعضی مردا فقط نگاه می‌کنن اصلاً خوششون نمیاد که زنشون اون تیپی باشه شاید این فقط حس توئه

شوهرت به اون خانومه یه جوری نگاه کرد توام متوجه شدی اول باید با شوهرت حرف بزنی بعضی مردا فقط نگاه می ...

اخه قبلا گفته بینی عمل کن.. ولی پولشو نداره..ولی مثلا میگم یکم ژل لب بزنم میگه ن اصلا نمیخواد ژل بزنی

با مردای غریبه و اون آشنایی که پررو هستن جدی

با مردایی که آشنا هستن و میدونین جنبه دارن محترمانه

با خانومای از خود راضی مغرور تر از خودشون

با خانومای مهربون و باحال،  مهربون و صمیمی بودن

با عشقتون لوند و دلبر طوری

به نظر من همچین زنی جذابه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

خب شاید زیاد به خودت نمی‌رسی.اینا توی یه کاشت ناخن و حرف با عشوه نیست به خودت برس مثلاً به خودت عشق بده روی سیاستت کار کن

معمولا لوند بودن تو رفتاره،روی عزت نفس و اعتماد به نفست کار کن زبان بدن یاد بگیر و..

و سعی کن خودت رو دست کم نگیری و دوست داشته باشی