2777
2789
عنوان

رلم سرش جای دیگه گرمه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بمیرم یاد خودم افتادم

میگفت دوست ندارم تو مجازی باشی غیرتی ام و میخوام فقط مال من باشی و خلاصه این با حرفای قند تو دل آب کن خرم میکرد

فقط با زنگ و اس ام اس حرف میزدم

تا یه بار یه کای داشتم روبیکا رو ریختم دیدم آنلاینه گفتم اینجا چیکار میکنی گفت فوتبال میبینم منم باور کردم

آخرسر فهمیدم همه اینا بخاطر این بود از دوست دخترای رنگاورنگش بی خبر بمونم :))

میشه 

آره ولی اگه منو نمیخاد چرا کات نمیکنه

حتما میخواد ولی اشتهاش زیاده

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

عزیزم اگر هنوز شک داری که هیچ

ولی اگر مطمئنی بعد از یه هفته که پیام داد پیامشو سین بزن ولی جواب نده تا یه هفته بزار بسوزه همونجور ک تو رو چشم انتظار گذاشت میدونم سخته ولی محلش نزار 

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

۲۶ سالشه اون من ازین می‌سوزم که وقتی نمیخاد چرا تموم نمیکنه منو بازی میده

وقتی فهمیدی خودت تمومش کن،ولی وقتی مطمئن شدی،نه با حرف دوستت مطمئن شو و کنارش بذار،۲۶ سالم یا پسرایی که این دور زمونه میبینم هنوزم بچه ان

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

عزیزم اگر هنوز شک داری که هیچولی اگر مطمئنی بعد از یه هفته که پیام داد پیامشو سین بزن ولی جواب نده ت ...

اون داره بقیرو امتحان می‌کنه چطورین اگه برگشت یعنی بهتر من پیدا نکرده برا همین هنوز کات نکرده خودم باهاش کات میکنم تا دیگه منو بازی نده خیلی دلم برا خودم میسوزه چقد ساده بودم چقد زود باورش کردم حتی دلم براش سوخت گفتم مشکل داره سرش شلوغه😅

اون داره بقیرو امتحان می‌کنه چطورین اگه برگشت یعنی بهتر من پیدا نکرده برا همین هنوز کات نکرده خودم ب ...

افرین دختر قوی باش ❤ مطمئن باش انسان های شریف تر و مناسب تری سر راهت قرار میگیره

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢