2777
2789

یکی نیست به این پدر مادرا بگه د آخه وقتی شماها دوتا روانی هستین که جز لطمه زدن به هم دیگه و جز فحش کاری چیزی بلد نبودین بچه دار شدین 

بچه چی تو شماها ببینه یاد بگیره شماها اصلا چی دارین که بچه ازتون یاد بگیره حالا آخر عمری توقع دارین بچه تون آدم بار بیاد خودتون چی بودین ؟؟؟؟؟؟؟؟

من از اول عمرم تا حالا یبار مامان بابامو ندیدم با هم مثل دوتا آدم عاقل وقت بگذرونن همش دعوا بابام میاد مامانم فرار میکنه میره تو اتاق قیافه عبوس 

چهره دوتا شون شبیه اسهال گرفته هاااا ماها چی یاد بگیریم از شماها حالا هم توقع دارن همدیگه رو دوست داشته باشیم 

مگه دوست داشتن رو یادمون دادین؟؟؟؟؟

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مسئله اینه تو نه خربزه ای نه هندونه . آدمیزادی

بچه دوتا روانی عاقل بار نمیاد 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

حرف دل منو زدی دقیقا همینه پدرو مادر منن که به من میگن دیوونه

خو شون مارو دیوونه بار میارن بعد خودشون پیر شدن توان دیوونگی ندارن به ما میگه دیوونه

عزیزم خودت توسعه فردی و رشد داشته باش‌.

اونا چیزی بهت یاد نمیدن؟

اوکی درکت می کنم شرایط سختی داری...ولی نمیشه که زندگیت به خاطر اونا خراب بشه‌.

کتاب ها و پادکست های توسعه فردی بخون و تمام تلاشت رو بکن بهشون عمل کنی نه به تک تک کار هایی که پیشنهاد میده از قدم های کوچیک شروع کن.

مال منم همینن فقط دعوا و درگیری بلدن دیگ هیچی

اره بخدا خودشون موقع پیری آدم میشن از ما توقع دارن آدم بار بیاییم

ربطی نداره توجیه نکن 

من پدر مادر عصبی داشتم مدام تحقیر شدم  تو سری خوردم کتک های وحشتناک تمسخر و مدام کوچیک شدن 

کودکی وحشتناکی داشتم ولی الان درونم پر از محبت هست حتی به کسی که بدی هم کرده بهم در گذشته نمیتونم کینه داشته باشم 

درونم سر شار از عشق به آدم هاست 

مهربونم 

اعتماد به نفسم هنوز داغونه 

هنوز استرسی هستم 

هنوز گاهی زود جوش و زودرنجم و اسیب های دیگه همراهم هست 

ولی به گفته خودم نه اما اطرافیان و هر غریبه ای که باهام برخورد داشته سر شار از انسانیت و فهم و محبتم 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

عزیزم خودت توسعه فردی و رشد داشته باش‌.اونا چیزی بهت یاد نمیدن؟اوکی درکت می کنم شرایط سختی داری...ول ...

فقط نفرت و درگیری و دعوا یادم دادن الان توقع دارن آدم باشم

ربطی نداره توجیه نکن من پدر مادر عصبی داشتم مدام تحقیر شدم تو سری خوردم کتک های وحشتناک تمسخر و مدا ...

من الان یه آدم اجتماع گریز شدم بی اعتماد به نفس دختری که با دوتا حرف قشنگ خودشو میبازه دختری که تا یکی باهام خوب حرف بزنه گریم میگیره دختری که تنها تفریحش اهنگ گوش دادنه هیچ دوستی دارم هیچی یه آدم داغون