2777
2789
عنوان

بچه ی دوتا خربزه هیچوقت هندونه نمیشع😑

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 29 پست
ربطی نداره توجیه نکن من پدر مادر عصبی داشتم مدام تحقیر شدم تو سری خوردم کتک های وحشتناک تمسخر و مدا ...

منم همینم ولی اعتناد ب نفسم داغونه 

مهم اعتناد ب نفسه 

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

من الان یه آدم اجتماع گریز شدم بی اعتماد به نفس دختری که با دوتا حرف قشنگ خودشو میبازه دختری که تا ی ...

تو سنی هستی که عقل و منطقت کار می‌کنه پس برو سراغ درمان و ارتقا خودت 

تا یه جایی میتونی بگی مقصرش پدر مادرت هستن از یه جایی به بعد اراده تو مقصره ... 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینم ولی اعتناد ب نفسم داغونه مهم اعتناد ب نفسه

حل میشه عزیزم من نسبت به سالهای پیش به شدت تغیر کردم خیلی زیاد 

چندسال پیش طوری بودم که حتی حس میکردم دارم اکسیژن هدر میکنم

حل میشه عزیزم من نسبت به سالهای پیش به شدت تغیر کردم خیلی زیاد چندسال پیش طوری بودم که حتی حس میکردم ...

چند سالت

تو سنی هستی که عقل و منطقت کار می‌کنه پس برو سراغ درمان و ارتقا خودت تا یه جایی میتونی بگی مقصرش پدر ...

آدمایی که لطمه میبیننتو خانواده ۳ دسته میشن 

آدمایی که مثل من تسلیم میشن و عادت میکنن 

آدمایی که اونقدر عادت میکنن دلشون میخواد همیشه همینجوری باشن 

آدمایی که زندگی رو برای بقیه زهر میکنن

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

بالای بیستم دقیق نمیتونم بگم یه وقت آشنا میبینه چون از زندگیم زیاد حرف زدم

اعتناد بنفس الان مشخص نمیشه وقتی بری سر کار وقتی بخوای ازدواج کنی اون موقع،میفهمی ک چه قد نابودییییی 

قبل،اینا آدم میگ اعتناد ب نفش،درست میشه

آدمایی که لطمه میبیننتو خانواده ۳ دسته میشن آدمایی که مثل من تسلیم میشن و عادت میکنن آدمایی که اونقد ...

دیدگاهت خیلی کوچیکه ... چندساله عزیزم

اعتناد بنفس الان مشخص نمیشه وقتی بری سر کار وقتی بخوای ازدواج کنی اون موقع،میفهمی ک چه قد نابودییییی ...

ازدواج کردم 

دانشگاه میرم 

کار هم کردم 

۱۹ سالمه

ببین عزیزم 

اینقدر خود تحقیر نباش ؛ بعضی ها کلا دوست دارن اسم بدبخت بخوره رو پیشونشیون بقیه براشون دلسوزی کنند بگن حق داری ناراحت باشی ولی چه زندگی سختی داشتی وای هرکسی جای تو بود داغون میشد و گریه کنی این حرفا 

ولی خب تهش چی؟ چندسال میخوای این رویه رو ادامه بدی

پنجاه ساله بشی میخوای به حسرت هات بگی چون بچگی خوبی نداشتم به هیچ جا نرسیدم؟

فکر می‌کنی همه بچگی خوبی داشتن؟ 

اونی که با شرایط خوب بزرگ شده و به همه چی رسیده هنر نکرده زندگی نکرده وظیفشو انجام داده 

ولی کسی که با شرایط بد خوشبختی ساخته معنای زندگی رو درک می‌کنه هنر خلق می‌کنه 

ببین عزیزم اینقدر خود تحقیر نباش ؛ بعضی ها کلا دوست دارن اسم بدبخت بخوره رو پیشونشیون بقیه براشون دل ...

از بس خانوادم منو تحقیر کردن به اولین پسری که وارد زندگیم شد جواب مثبت دادم اونم اونقدر اذیت کرد اونقدر عذابم داد یه آدم بی مسئولیت بی اراده بچه ننه آخرشم جدا شدم حتی خانواده خودم اینو یه عیب واسم میبینن همش میگن جدا شدن دیگه منتظر پسر جوون و مجرد نباش همش حرفای چرت چجوری خوب بمونم

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

از بس خانوادم منو تحقیر کردن به اولین پسری که وارد زندگیم شد جواب مثبت دادم اونم اونقدر اذیت کرد اون ...

بشین درس بخون کنکور شرکت کن یه رشته خوب شهرستان قبول شو 

برو خوابگاه ؛ تو خوابگاه راحت تر میتونی درمان بشی چون تو محیطی که توش مریض شدی نیستی؛ اونجا برو پیش مشاور و جلسات درمان رو پیگیری کن کتاب بخون درش بخون مستقل شو رو خودت کار کن

بشین درس بخون کنکور شرکت کن یه رشته خوب شهرستان قبول شو برو خوابگاه ؛ تو خوابگاه راحت تر میتونی درما ...

مستقل هستم دانشگاه خوشم نمیاد برم به درس علاقه ندارم تو مزون کار میکنم 

مستقل هستم دانشگاه خوشم نمیاد برم به درس علاقه ندارم تو مزون کار میکنم

ولی اگر میرفتی خوابگاه خیلی راحت تر درمان میشدی