2777
2789
به مرغ لیمو عمانی میزنی؟ما نمیزنیمبرگ بو؛ چوب دارچین؛ هل ؛ با اینا میپزیم. البته نه الزاما همش با هم ...

وای چه جالبه برام که میپرسید ☺️

بله مثلا من همین مرغ زرد رو که میگم اگه لیمو نباشه درستش نمیکنم ..

خیلی خوب میشه 

شایدم برا ما نوستالژیه چون مامانامون اضافه میکردن  همیشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چه جالبه برام که میپرسید ☺️بله مثلا من همین مرغ زرد رو که میگم اگه لیمو نباشه درستش نمیکنم ..خیل ...

ما به مرغ ربی ممکنه اضافه کنیم؛ با ادویه هایی که به رب اضافه میشه

ولی مرغ زرد یا ساده نه ؛ نمی‌زنیم 

کلا اولش یکم میپزیم با پیاز و برگ بو؛ اون آبی که کدر میشه رو می‌ریزیم دور ؛  دوباره با آب و برگ بو و .... میپزیم کامل

حالا اینو خیلیا میگن درست نیست ؛ نباید آب رو دور بریزین. ولی ما میگیم اینطوری آب مرغ کدر نمیشه و بوی زهم مرغ هم گرفته میشه

کلا خیلی جالبه؛ واسه یه غذای ساده هم روش‌های مختلف وجود داده.

ما به مرغ ربی ممکنه اضافه کنیم؛ با ادویه هایی که به رب اضافه میشهولی مرغ زرد یا ساده نه ؛ نمی‌زنیم ک ...

دقیقا اینکه ذائقه ها از جنوب تا شمال میتونه انقدر متفاوت باشه ...

منم مرغ رو یکم بپزم با پیاز و دارچین و برگ بو بعد آب و اون کفی که میاد روش بندازم بره خیالم راحت تره ...