2777
2789
عنوان

میخوام از خونمون فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 110 پست
مادرت مگه کار نمیکنه؟ کسی که برای کنکور میخونه جز کتاب چه خرجی داره؟

عزیزم جزوه مشاور مامانم میگه من پول مشاور و آزمون ندارم منم بدون مشاور و جزوه نمیتونم تابستون تا چند ماه پیش خیلی خوب خوندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرکار باشه خونه رو تمیز نکن وقتی تمیز نکنی اونم مجبور نمیشه مهمون دعوت کنه مهمون هم بیاد میگی درس دا ...

عزیزم چندبار گفتم مامانم میگه وظیفته همینه ک هست دوس نداری برو بیرون میگه انتقام پدرتو ازت میگیرم

سرکاره اونا میان چه کنن؟ بشینن تو خونشون .خونه هم اگه ندارن بازم وظیفه مادرت نیس ساپورتشون کنه . همو ...

عزیزم مقصر اصلی مامانمه کلا مامانم خرجی اونارو میده

عریزم قبول نمیکنه اون رشته‌هارو ک برم بخونم مامانمو میگم

مامانت هم رشته و دانشگاه تاپ می خواد.هم ساپورت نمی کنه. هم کارا رو انداخته گردنت. هم پول کلاس و مشاور و کتاب نمی ده .هم اجازه داده بری سر کار؟ 

جور در نمیاد که مادری رو رشته قبولی بچش حساس باشه ولی این مدلی باشه. ببخش ولی جور در نمیاد

مامانت هم رشته و دانشگاه تاپ می خواد.هم ساپورت نمی کنه. هم کارا رو انداخته گردنت. هم پول کلاس و مشاو ...

عزیزم مهم نیست شما چ فکری میکنی نظرات دیگران برای تصمیم گرفتنم خیلی مهم بود حوصله ندارم همه چیو توضیح بدم