2777
2789
عنوان

میخوام از خونمون فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 110 پست
خانواده مامانم برادراش کلا بیکارن خونه مان خاهرشم طلاق گرفته خونه ماست

خودشون کاراشونو بکنن خوب غریبه که نیستن تو برو اتاق ی مدت کارا رو نکن خودشون پاشن

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۰سالمه بخدا الان اومدم خونه از سرکار جمعه هم میرم وضع خونه رو دیدم دارم ضجه میزنم گریه میکنم دو روز ...

عزیزم پیام نور ثبت نام کن یا براساس سوابق تحصیلی ی رشته سراسری بزن برو خوابگاه 

عزیزم سواد داریم خوندیم چی نوشتیبه هر بدبختی که شده بجای کار بیرون و خونه درس بخون و گرنه تا آخر عمر ...

ب مامانم پیام دادم خسته شدم میگه وظیفته دوس نداری برو بیرون همینه ک هست

نذار باور کنم سر کار میذاره کتابخونه نمیذاره مگه تا الان مطرح کرده بودی

اره میگه هرکی کتابخونه میاد خرابه سرکارم چون کنار محل کار خودشه و صاحب کارمه میزاره بخاطر خرجی مجبور شدم برم

خرجی واسه چی می خوای دقیقا؟سال کنکور قید کار و قر و فر و پول تو جیبی رو بزن و برای جزوه و واجبات بای ...

عزیزم بچه طلاقم با پدرم ارتباط ندارم سالهاست ندیدم مادرم نمیده منم پول برای مشاور و جزوه نیاز دارم

والا الان کنکورم دیگه خرج زیادی نمیخوادکلاس ها رو میذارن تلگرام جزوه ها هم تو گوشی من نمیدونم تو جیب ...

عزیزم سال پیش جزوه نمیگرفتم با گوشی میخوندم کلا خشکی چشم آوردم الان گوشی دست میگیرم چشام قرمز میشه کلا نمیتونم پلک بزنم پول مشاور و جزوه نیاز دارم کتابخونه نمیزاره برم میگه خرابن سرکارم چون کنار کار خودشه و صاحب کارمو میشناسه میزاره برم عزیزم کار خونه ک میگم واسه دو نفر نیست واسه ۷ نفره غذا بپز سفره پهن کن جمع کن ظرف بشور آب بیار نون بخر چای بیار چای دم کن جا پهن کن جا بنداز 

خب تمیز نکن. یا درست اولویت هست یا نیست. گویا اولویت نیست

عزیزم میگم مامانم میگه وظیفته همینه ک هست دوس نداری برو بیرون میگه انتقام پدرتو ازتون میگیرم چرا قضاوت میکنی