2777
2789
عنوان

میخوام از خونمون فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 110 پست
تروخدا اول بخون چی نوشتم بعد بگو اخع مگه من وقت دارم

عزیزم سواد داریم خوندیم چی نوشتی

به هر بدبختی که شده بجای کار بیرون و خونه درس بخون و گرنه تا آخر عمر باید ظرف بشوری

کاش تو دختر من بودی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس کی بهم خرجی بده

خرجی واسه چی می خوای دقیقا؟

سال کنکور قید کار و قر و فر و پول تو جیبی رو بزن و برای جزوه و واجبات باید مادرت یا پدرت ساپورتت کنن. اینا رو نمی گم که یه وقت جوگیر شی و با لحن و رفتار بد بازخواستشون کنی . با لطافت و آرامش

سلامارزوت چیه؟پول حلال مشکلاته و کنکور هم اخر دنیا نیست که هر کی کنکور خدای نکرده قبول نشد دیگه بیکا ...

هیچی آرزوم ی شب بدون خستگی خوابه ی شب آروم بدون استرس 

خرجی واسه چی می خوای دقیقا؟سال کنکور قید کار و قر و فر و پول تو جیبی رو بزن و برای جزوه و واجبات بای ...

والا الان کنکورم دیگه خرج زیادی نمیخواد

کلاس ها رو میذارن تلگرام جزوه ها هم تو گوشی 

من نمیدونم تو جیبی میخواد برای چی 

من جاش بودم سرکار نمی‌رفتم صبح ها میرفتم کتابخونه تا ۸ شب 

شب میومدم یه دستی سر و روی خونه میکشیدم که مامانم راضی باشه و نهار فردام رو میپختم ببرم کتابخونه 

اولویت نیستیم

هر چی اصلا نخوادت هم سفت وایسا تو خونت 

دختری محیط بیرون برات ناامنه 

به هر سیاستی هست وایسا تو خونه سرویسم نده به اینو اون کارتو بکن برا خودتو مامانت اگه لازمه غذا بپز 

بقیه هم برن پی کارشون بی محلی کن مقاومت کن