2777
2789
عنوان

میخوام از خونمون فرار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 110 پست
خانواده مامانم برادراش کلا بیکارن خونه مان خاهرشم طلاق گرفته خونه ماست

خواهرش طلاق گرفته خونه شماست یه ظرفم نمیشوره؟ ببخشیدا کار کردن تو این سن برای این خانواده حماقته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم سرکاره خودش

سرکار باشه خونه رو تمیز نکن 

وقتی تمیز نکنی اونم مجبور نمیشه مهمون دعوت کنه 

مهمون هم بیاد میگی درس دارم خداحافظ

مشکل ابنجاس میخای همه کارارو کنی و زیادی مهربونی یکم خودخواه باش این چندماه

مامانم سرکاره خودش

سرکاره اونا میان چه کنن؟ بشینن تو خونشون .خونه هم اگه ندارن بازم وظیفه مادرت نیس ساپورتشون کنه . همون کاری که مادرت داره با مشکلات زندگیش می کنه اونام بکنن . مثل زالو افتادن شر زندگی خواهرشون که چی بشه؟

هر چند که مقصر اصلی مادرته

اسی والا نفهمیدم وقتی هم خودت سرکاری هم مامانت مهمونا برا کی میان خونتون؟!!!!!!!!!!بعدشم گور بابای ب ...

برادرای مامانم همش بیکارن خونه مان کلا خاهرشم طلاق گرفته کلا اینجاست

انجام نده 

بگو من انجام نمیدم درس دارم 

چون انجام دادی مامانت فکر کرده وسیله توعه انجام نده درستو بخون مهمون اومد برو تو حیاط درس بخون برو تو راه پله یا هر پشتی یا انباری درس بخون

هیچی آرزوم ی شب بدون خستگی خوابه ی شب آروم بدون استرس

این حرفتو دوست داشتم

پس باید یک لشگر سرباز داشته باشی که اونها برات بجنگن و پول برات بیارن و تو شب راحت بخوابی

کتاب ثروتمندترین مرد بابل رو بخون ، دقیقا این چیزی که گفتم رو بهت یاد میده ، مثلا اینطوری میشی که تو یه جایی سرمایه گذاری میکنی ( پولی یا فروش یک دوره یا سرمایه گذاری ) و اون میشه که تو صبح به صبح سرمایه تو چک میکنی