2777
2789

من الان چهار تخم و عناب خوردم خیلی فرق کرد.هم صدام باز شد گلوم درد یکم بهتر شد

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من الان چهار تخم و عناب خوردم خیلی فرق کرد.هم صدام باز شد گلوم درد یکم بهتر شد

برامنم امروزبهترمیشم بازفردا شروع میشه .ممنونم .هم شما هم دوستان راهنماییم کردن تاپیکو یبارم میخونم تا از راهکاراتون استفاده کنم .💚

برامنم امروزبهترمیشم بازفردا شروع میشه .ممنونم .هم شما هم دوستان راهنماییم کردن تاپیکو یبارم میخونم ...

خب ادامه بده روزی دوسه باز بخور تا وقتی خوب بشی..من دیدیم شربت و دارو های دکتر اثر نکرد اینجوری هم پیش بره طبق تجربه صدا کلا قطع میشه تا ۱ماه.

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

خواهر من طبق طبعت میتونی هر درمونی رو تو طب اسلامی یا طب شیعه پیدا کنی که هیچ کجا به اون خوبی پیدا نمیشه امتحان کن نتیجه میگیری من برا پسرم از داروی سعال براش استفاده کردم هرچی متخصص رفتم اسپری وشربت دادن داشت مزمن میشد طب سنتی هم موقت بود که خدارو شکر طب شیعه خیالم رو راحت کرد فقط باید مطمئن بشی که اگر داروی ساختنی بگیری صد در صد اصلی باشن چون خیلی تقلبی تو بازار زیاده اگرم خودت سرچ کنی داروش رو بسازی که دیگه رد خور نداره جواب میده انشالله