2777
2789

هنوز ۸ ماه تا موعد قراردادمونده میخوایم خدابخوادخونه بخریم هنوزشوهرم به صاحب خونه چیزی نگفته اجاره هم نداریم تمام رهنه الان موندم اگه موافقت نکرد چی میشه؟؟؟

یه ماه جلوتر به خودش و اون املاکی که معامله کردین اطلاع میدین مگه ننوشتید تو احاره نامتون؟

استارترمیشه لطفا تاپیک آخرم که  هست رو گزارش بزنید هرکسی زد لایکم کنه براش دعای نادعلی  میخونم🙏🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه کردید هنوز نگفتید ،بهش اطلاع بدید که از الان خونه رو بزاره برای اجاره

تا وقتی مستاجر پیدا نشه باید کرایه بدید حتی اگه خونه خالی باشه ، از لحاظ قانونی میتونه تا اخر قراردادتون پول پیشو بهتون نده

هنوز خونه پیدا نکردیم برای خریدبراهمون شوهرم نگفته که اگه پیدا نکردیم ونخریدیم چی؟ میگم حالا اگه بپیدا کردیم یه خونه برای خریدم چیکارکنیم به نظرتون صاحبخونه مده پولمونو؟ میگم نهایتش میزاره برا رهن از اون یکی میگیره میده دیگه نه؟   

تو بهش زودتر میگی اونم میسپاره بنگاه براش مستاجر حور کنه،و به خوبی و خوشی میری خونه خودت انسالله

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
اشتباه کردید هنوز نگفتید ،بهش اطلاع بدید که از الان خونه رو بزاره برای اجارهتا وقتی مستاجر پیدا نشه ...

نه کرایه نداریم که تمام رهن نشستیم به شوهرم میگم بگو حداقل بهش میگه خوب اگه جورنشد وخونه نخریدیم چی؟

بهش بگین یه خونه با شرایط خاص پیشنهاد شده و حیف هست از دستش بدیم و با این شرایط گرونی و اینا امیدوارم درکتون کنه و زودتر بگین تا دنبال مستاجر باشه تا کسی جایگزین بشه و پول شمارو پس بده

مرنج و مرنجان♡