2777
2789
همش که شربت شد 😄.شربتونمیتونم بخورم که خوب نمیشم عزیزم براهمین دنبال راهکارم گلم 💚

ازیترومایسین قرصه اونام گیاهی طعم بدی نداره بخور زود خوب بشی ریه ات داغون میشه دوبسته هم آموکسی سیلین بخور سر ساعت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازیترومایسین قرصه اونام گیاهی طعم بدی نداره بخور زود خوب بشی ریه ات داغون میشه دوبسته هم آموکسی سیلی ...

آموکسی دارم .آزیترومایسین هم امتحان میکنم اره شب وروزندارم مدام سرفه میکنم .ممنونم ازراهکارت خداخیرت بده

اگر میخوای سریع بدون هیچ دردسر و تضمینی خوب بشی روزی سه مرتبه با سرکه سیب طبیعی و نمک دریا طبیعی غرغره کن.

یه قاشق سرکه در نصف لیوان آب به همراه کمی نمک

با آرزوی سلامتی 🍃🌹

رویای من دنیای من خورشیدی در شب تارم، ای عشق من ای خوب من در دل مهری به تو دارم،ای مرهم بر قلبم ای درد و درمانم ای ابر و ای باران ای جان جانانم عشقم هستی عمرم هستی در قلب من جاودانی بر چشمانت برقی داری هوش از سر من میپرانی عشق آمد دست و دلم رفت عشق آمد عادت غم رفت در جانم هرچه بگی شد تا دلم با تو یکی شدعشق آمد دست و دلم رفت عشق آمد عادت غم رفت در جانم هرچه بگی شد 💞🌹🍃.