2777
2789
عنوان

صورت جوش بزنه بچه دختره آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 79 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولی حالت تهوع و استفراغ شدید .بی حالی .چهرم خیلی عوض شده بود ولی دومی همه چی برعکس. اولی جفت خلفی د ...

دیگه نمیاری؟

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

من هیچوقت جوش نزدمهردو جنسیت رو دارم

منم سر اولی ک دختر بود جوش نزدم کل علائمم پسر بود بچم دختر شد

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

اسی چندسالته وتاریخ اخرین پریودیت بگو

خخخ پروماگ میخوای بزنی؟ من خودم زدم دختر بود ولی چندروز هست مال هرکی میزنم یکی در میون غلط درمیاد

دومی انشاءالله ۳ ماه دیگه بدنیا میاد 😄

بسلامتی عزیزم

خخخ پروماگ میخوای بزنی؟ من خودم زدم دختر بود ولی چندروز هست مال هرکی میزنم یکی در میون غلط درمیاد

ن جدول چینی من برای هرکه دیدم درست بوده

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
ن جدول چینی من برای هرکه دیدم درست بوده

۳۲سالمه پریودم دوم یا یکم‌آذر