2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست
خلاصه:
دوباره به یاری سبز همه نیازمندم:
اول از همه بگم اون مشکلی که باهاش داشتم در مورد گریه های عصبی ...نمیگم کاملا اما 90 درصد خوب شده!!!!
مرسی بهارک جون بابت معرفیه دکتر...اتفاقا زنگ هم زدم نوبت گرفتم اما همسر جان زیر بار نرفت ما رو ببره...خسته شده طفلی این قدر من بردیا این مشاور و اون مشاور...بردم :)
بچه ها:
نمیدونم برای پاییز و زمستون چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این 4 ماه که تابستون بود و برادرش تعطیل بود خیلی خوب بود...واقعا به هیچ مهد وکلاس و پارکی نیاز نداشت....
اما میدونم بردیا هفته دیگه بره مهد...ساعت کار من هم زیاد شده خیلی حوصله اش سر میره!!!
حالا من یک مهد خوب درست کنار مدرسه داداشش پیدا کردم ....نمیدونم
آیا صبح تا ساعت یک ونیم ظهر بذارمش اونجا ...ساعت یک و نیم مادرم و پرستار برن دنبال دو تاشون خوبه؟؟؟؟
یا نه ...یک مهد معمولی بذارمش کنار خونه مامانم 2 ساعت مثلا 10 تا 12 پرستارش ببرتش بیارتش؟؟

به نظر شماها زیر 3 سال برای 6 ساعت مهد بودن زیاد نیست؟؟؟؟
آخه اون مهد خوبه هم شهریه اش بالاست هم مسیرش دوره نمیتونم 2 ساعت بذارم.....
خلاصه: کمک
سلام صبح شنبه همگی به خیر

دلم باز شد اول صبحی با عکسهای این وروجکها چه لباسهاشونم سته باهم جیگرشونوووووووووو

مخصوصا عکس آخر خیلی سوژه است

شیده جون مهد گلها همونه که سر 45 متریه ولی جاش عوض شده و اینجا یه کم بهتر از اون ساختمون قبلیه نقاشی کردن و یه کم به در و دیوارش رسیدن البته باید اعتراف کنم منم راضی نبودم که دیانا رو بگذارم اونجا چون از محیطش خیلی خوشم نیومده بود ولی تا حالا که بد نبوده به دیانا میرسن و دیانا هم دوسشون داره
رخت خواب و حوله و وسایل شخصی اش رو آخر هر هفته میدن خودم بشورم و برگردونم بهشون بدون اینکه خودم بگم و این به نظرم یه امتیازه

فعلا که چیز خاصی ندیدم ازشون ولی به محض اینکه احساس کنم دیانا اونجا راحت نیست یا به نظافتش اهمیت نمی دن میارمش بیرون
کلا مهد خیلی باکلاسی نیست ولی نزدیک خونمونه هر جای دیگه می گذاشتمش تا برم دنبالش حداقل 1 ساعت بیشتر توی مهد باید می موند چون صبح هم باید زود تر می بردمش
دلم گرفت برای بچه ام....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبحتون بخیر و خوشی

سلام مخصوص خدمت الی عزیز. خوبی خانومی؟

شیده جون کلی کیف کردم با عکسات دستت درد نکنه. من هم عاشق عکس اخریه شدم.

شیده جون به نظر من که بزارش مهد کنار مدرسه بردیا. باور کن اینجوری بچه هم برنامش معلوم میشه . با هم میرن با هم میان. خیال خودت هم راحته که مهد خوب گذاشتیش.

زینب جون مسافرت خوش بگذره. حالا کجا میری اونم دو هفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Lilypie Fourth Birthday tickers
سلام خوبید؟نکنه باز تعطیلات داشتید؟به سلامتی. من این چند روز حسابی سرم شلوغ بود نرسیدم بیام.شیده جان عکسهای قشنگت رو دیدم.چه بانکمند این پسریا.خدا حافظشون باشه.ذینب جون سفر بیخطر.کجا میری بسلامتی؟ هر جا که میری خوش بگذره بهتون.
هستی الی منا و بقیه مادرای سحر خیز صبحتون بخیر.
Lilypie Pregnancy tickers
سلام به موناجون و نسیم جون.

مونا تست مهرنگار رو انجام دادی نتیجه چی شد؟

نسیم جون یه عکس از خودت بذار ما هم بتونیم روی ماهتو ببینیم. گناه ما چی به قول زهره صفحه اجتماعی نداریم؟

راستی چند وقته از زهره خبری نیست. عقیق هم دوباره مشکوک شده.
Lilypie Fourth Birthday tickers