2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فری جون خوش اومدی.هر وقت گل پسرت آمادگی داشته باشه خودش اعلام میکنه برای از پوشک گرفتن.همش پوشکشو باز میکنه.آوینای من که اینجوری بود. از 18 ماهگی دیگه نذاشت براش پوشک ببندم..
مونائی کیف کردم با عکسای خوش تیپم......دلم برای بارداریم تنگ شد یهووووووووو...من میدونم بچت دختره...اسم انتخاب کردی؟؟؟؟؟؟
مهرنگار؟؟کجای شکم؟؟؟؟
الی جون خوش بگذره.....مونا؟؟جوابمو ندادی دانشگاه های امریکائی توی آنکارا؟؟؟؟؟؟؟؟
Lilypie Third Birthday tickers
دیشب با عموی آوینا و دختر عموش و زن عموش رفتیم پارک....تارا 40 روز از آوینا بزرگتره..وای که چه بچه بد اخلاقی بود!!!!ما باید بچه هامونو قاب کنیم بزنیم به دیوار!!!!!اعصابمو خرد کرد.منم دعواش کردم..........
Lilypie Third Birthday tickers
سلامی‌ دوستای عزیزم

چه خوب که مرسده جونم و نوشین هستن

جنسیت مشخص نیست ولی‌ دلم میگه دختره

مرسده جون عزیزم خبر ندارم ولی‌ یه سرچ می‌کنم یه دوست هم اونجا داریم میگم یه تحقیقی بکنه
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
سلام دوست جونا خوابید یا بیدار
اول اینکه خونه جدید مبارک
بعدشم نینی تو راهیای جدیدمونم مبارک
بعدشم قبولیای دانشگاهیمون مبارک
بعدشم چی مبارک ؟؟؟؟
آهان تشریف فرمایی مرسده جون مبارک
همگی بگین مبارکه مبارک
دم شما سه چهارک هههههههه
خیییییییییییییییییلی دلم واستون تنگ نشده بود درست خوندید ننننشده بود آخه هر روز بهتون سر میزدم و
پستاتونو میخوندم
ولی میدونم دلشمالواسم کلی تنگ شده بود الان همااومدم ازددلتنگی درتون بیارم وگرنه دارم غش میکنم از خواب
دیدید منم مثه شیده جون چش خوردم؟؟؟؟؟؟ ببعد2سال و نیم بخور و
بخواب بعد از عمل مامان شوشو مجبورم دیگه خودم آشپزی کنم واااااای که چقدر با این وروجکای دم بریده سخته آشپزی منکه بعدش یه خونه تکونی دارم از دست شادی جدیدا از دیوار راست هم بالا میره.........

راستی چرا این فسقلیا حساب نمیبرن ازمون؟؟؟؟؟ واه نمیدونم این نسل جدید دم درآوردن یا ما شاخ درآوردیم درآوردیم؟؟؟؟؟؟؟
لیلى جون این وروجک من با فرشته شما تله پاتی دارن انگار
آخه شادی هم دقیقا آخرین حربش واسه نخوابیدن آبه:
مامانی زینب لفطا واسم آب یخ بیار.
عزیز دلم همین الان خوردی که.
خوایش میکنم مامانی تپل خوشکلم
نه عزیزم دلت درد میگیره.
بعد صداشو بلند میکنه بابا شهرامش بچم تشنشه یه کوتولو آب یخ واسش بیار لفطا...... هههههههههههههه سیاستو دارین؟؟؟؟؟
خداروشکر تو این مورد به من نرفته
سلام به همه
من باز تلپم خونه مامی :)
دیگه اداره وقت نمیکنم زیاد بیام :(
آره زینب جان ...دیدی چشم خوردیم اساسی....
من هم بیشتر روزها باید آشپزی کنم....البته خوب آشپزی من که معرفه حضور همه هست :)
الی جان
اول از همه قربون دینای خوشگل و باهوش خاله برم من...با اون موهای فر بورش :)

دوم:
منظورت مهد گلها سر 45 متریه؟؟؟
آره مهد قدیمیه و با سابقه است...اتفاقا به محل کار ما نزدیکه من 2 بار به خاطر هر 2 تا رفته بودم اونجا...اما زیاد خوشم نیومد...البته من ملاک نیستم ها!!! من تو مهد یک کم وسواس دارم...این بود که آخرش بردیا رو نفرستادم

به نظر من اگه زمان مهد 2-3 ساعت باشه نوع مهد کودک خیلی مهم نیست اما یک کم بیشتر بشه باید دقت کرد.
من 3 تا مهد کودک نزدیکه خونه خودمون و مامانم رفتم اما دلم راضی نشد حتی 2 ساعت هم اونجا بذارمش...
یکیشون رو که با سامی رفتم...اصرار داشت بذارتش کلاس 3-4 سال ...میگفت هم چون قدش بلنده هم خوب حرف میزنه و پوشکی نیست کلاس 2 ساله ها حوصله اش سر میره...فکرش رو بکن طفلی سامی رو میخواست بذاره جاییکه که صندلی و میز داشت ...و همش کلاس بود...
در صورتی که این کار از نظر روانشناسی اشتباهه!!!!