2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون دوستان مهربون
هستی جون دیروز به رایان هم یک لیست بلند بالا دادند....نگران نباش اموزش جدی که نیست....بیشتر با این چیزا اشناشون می کنن....
الهی اوینا خانوم چه نازه...
زهره جون ما جمعه بر می گردیم...
من برم این یوسف رو بخوابونم میام

این یوسف جدیدأ خیلی‌ جیگر شده اینقدر فشارش میدم گریه می‌کنه

دیروز دواش کردم سر ناهار بعد بغلش کردم بردم اتاق خواب نشستیم رو تخت وسط گریه هی‌ میگت مامان نی‌نی منو بذار زمین مامان نی‌نی

حالا امروز حالش خوب بود بهش میگم نی‌نی رو دوست داری هی‌ میزد تو شکمم میگفت نه نه
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
خوش بگذره بهارک عزیز

مرسده هستی شنبه؟

دخترا برای شنبه موافقید همدیگه رو ببینیم؟

نظرتون چیه بریم پارک ارم بچه ها باغ وحش برن؟؟؟؟؟

به کرجیا که نزدیکه تهرانیای بی ماشین هم با مترو میاندم در باغ وحش پیاده میشن
الی هستی اون موقع؟؟؟
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
وای الهی قوربون ایلین گلم بشم که رفته کلاس بالاتر . بوسسسسسسسسسعزیزم. هستی جون نگران نباش عزیزم . چیزی پیش نمیاد .

وای من صبح اومدم دوباره سایت قاطی کرده بود کلی پست گذاشتم پرید
بهارک جون بابانت نظر لطفت به من تو نظر سنجی ممنونم وای منم عاشق اینطور مسافرتهام . تو رو خدا مواظب باشین .به خوبی و خوشی برین و برگردین .

مرسده خدا نکشتت چرا اینقدر دیر میای ؟ببین این وروجک چی شدههههههههههههه . عززززززززیزم ببوسش ماشالا هزار ماشالا .

صبح اومدم یه پست بزرگ از اتفاقهای دیروز یسنا گذاشتم و راهنمایی خواستم هیچیش نیومده .الانم دیگه وقت ندارم باید یواش یواش برم خونه