2777
2789
عنوان

مامانهای مرداد 89

| مشاهده متن کامل بحث + 37808 بازدید | 687 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخ جون بالاخره پستم اومد.من که از بس از دست این نینی سایت حرص خوردم هرچی خونده بودم از ذهنم پرید.
من به آمار زمین مشکوکم !!! اگر این شهر پر از ادمهاست پس چرا این همه دلها تنهاست ؟؟
زهره جون تبریک میگم و آفرین به جراتی که داری. ولی خب فکر کنم اخلاق و رفتار دیبا جون هم تو این قضیه موثر بوده.من که اگه روزی روزگاری این قضیه تکرار شه سر به بیابون میذارم.
من به آمار زمین مشکوکم !!! اگر این شهر پر از ادمهاست پس چرا این همه دلها تنهاست ؟؟
آیدین رو دیروز بردم متخصص تغذیه اطفال که بپرسم شربت تقویتی چی استفاده کنم که خانم دکتر گفتند بعد از دو سال باید همه قطره های روی و آهن و ویتامین باید قطع بشن نمیدونم والا دکترا هر کدوم یه نظری میدن.گفتم آیدین اصلا میوه و آبمیوه و سبزیجات نمیخوره ویتامینش کم نشه گفت نترس کم نمیشه و لازم نیست مولتی ویتامین بدی.فقط یه کپسول D3 داد گفت همین یه دونه برای 3 ماهش کافیه اونم چون دیگه نور آفتاب کم میشه باید استفاده کنه.خلاصه خانم دکتر بهارک لطفا شما هم یه نظری بدین لطفا.
آیدین رو دیروز بردم متخصص تغذیه اطفال که بپرسم شربت تقویتی چی استفاده کنم که خانم دکتر گفتند بعد از دو سال باید همه قطره های روی و آهن و ویتامین باید قطع بشن نمیدونم والا دکترا هر کدوم یه نظری میدن.گفتم آیدین اصلا میوه و آبمیوه و سبزیجات نمیخوره ویتامینش کم نشه گفت نترس کم نمیشه و لازم نیست مولتی ویتامین بدی.فقط یه کپسول D3 داد گفت همین یه دونه برای 3 ماهش کافیه اونم چون دیگه نور آفتاب کم میشه باید استفاده کنه.خلاصه خانم دکتر بهارک لطفا شما هم یه نظری بدین لطفا.
دوباره قاطی کرد اینجا.
نوشین جون تاسیس اینجا را بهت تبریک میگم و خیلی خوب کاری کردی اینجا رو باز کردی.
سارا جون مرسی از تعریفت. الی جون, سارا جون فکر کنم توی صفحه اجتماعی منو رویت کرده.اگه هستی بگو ای دی تو تا ادت کنم.
شیده جون خوب کاری کردی اسم مستعار گذاشتی حالا یواشکی اسمتو به ما بگو.
نسیم جان پسرتم که ماشالا خیلی بانمکه.ببوسش از طرف من.
بهارک جان سالگرد ازدواجتون رو خیلی تبریک میگم البته با تاخیر که تقصیر سایته.
به کسانیکه توی مسابقه اول شدن تبریک میگم و امیدوارم در مسابقات اینده خودم برنده بشم.
3 صفحه آخرو نخوندم برم بخونم.
سلام خوبید؟
خونه جدید مبارک
آزیتا جون منم کلی از دست نی نی سایت حرص خوردم. خوبید عزیزم؟
مونا عجب دلی داری من اگه جای تو بودم خودمو میکشتم تا بفهمم جنسیت بچه چیه؟ در مورد دیگران هم همینطورم پس سریعا بهم خبر بده. آریارو که باردار بودم هفته 8 دکترم گفت 90 درصد پسره هفته 14 هم با کلی عکس از اونجاش مطمئنمون کرد.
نسیم جون شماهم اول بگو جنسیت بچه چیه بعد باردار شو
فکر کنم سر یوسف کلی ویار داشتی الان ویارت کمتره؟ یعنی امکانش هست سر دومی ویار کم بشه؟
زهره جون شما چطوری؟ نفهمیدم نی نی جدید ناخواسته بوده یا با اقدام ولی بهر حال قدمش مبارکه. کاری به کسی هم نداشته باش. حالا مامان من برعکس هی اصرارداره فاصله باید کم باشه ولی من انرژی ندارم.
لعبت بانو جان علیک سلام
در یک اقدام غافلگیرانه دیگه آریا رو تخت ما نمیخوابه و ماهم که تا حالا عین پت و مت سه تایی در عرض تخت میخوابیدیم حالا مثل آدم در طول تخت میخوابیم. گفتیم تا آرتروز گردن و کمر درد نگرفتیم یه راهی پیدا کنیم.
البته بگم هنوز موفق به بیرون کردن آریا از اتاقمون نشیدیم بنابراین مجبور شدیم تخت اونو بیاریم تو اتاقمون و آریا جان فقط یه متر از من دورتره
ولی همین هم نعمته که شبها صدبار به خاطر لگد آقا بیدار نشیم
نسیم جون آریا هم عاشق نقاشیه و کتاب هم بیشتر داداشی رو دوست داره. کتابهای تاتی و منوچهر احترامی رو هم داره ولی به اونا زیاد علاقه نداره. شکل دایره و بیضی رو قشنگ میکشه مربع و لوزی رو ازش بپرسیم اسمشو میگه و بقیه اشکال رو هم میشناسه ولی نمیگه رنگهای نارنجی و سبز و زرد آبی روهم میشناسه.
دایره هوش رو هم کامل بلده و هر شکلی رو سرجای خودش میندازه. حتی فرق شش ضلعی و پنج ضلعی رو هم میدونه مثلا شکل ذوزنقه و متوازی الاضلاع رو هم که سخته ولی میتونه
پازل ها هم بچه ها قبلا گفتن من نفهمیدم چجوریه.
آریا یه کتاب مغناطیسی داره که حیوونای اهلی هستن با اونا قصه میگه به زبون خودش و اسماشونو همه رو میگه بعد حالت پازل ماننده میزاره سر جاشون
یه نوع دیگه تو یه صفحه عکس 18 تا حیوونه که هرکدوم تو یه دایره هستن و تو یه دایره دیگه عکس همون حیوونه با یه دسته که اونوهم باید سر جای خودش بذاره و اینم میتونه
یه صفحه چوبیه که اون هم پازله ولی یه خورده سخته هنوز براش ولی 7-8 تاشو درست میذاره دوسه تای بقیشم جاشو میدونه ولی نمیتونه درست بذاره
باز هم یه صفحه چوبی داره که حروف الفبا است و باید هر حرفی رو سر جای خودش بذاره. هم اموزش حروفه هم پازل. تا حالا هم حدود 8 تا حرف رو یاد گرفته و میشناسه. 10-12 تاروهم میتونه بذاره سرجاشون ولی بقیشو هنوز نمیتونه. البته هنوز یه هفته است دارم باهاش کار میکنم.
کارهای دیگه ای هم میکنه که بعدا میگم
اینا رو گفتم تا شما هم بگید بچه های همسن آریا چیکار میکنن و چه تواناییهایی دارن. چه اسباب بازی فکری مناسبشون هست

Lilypie Premature Baby tickers
واقعا اره بیاید بگید اسباب بازی جدید چی بگیریم برای بچه ها

دیبا تمام رنگهارو میشناسه
عددهارو بلد نیست نمیدونم چطور یادش بدم
همه شکلهای اصلی رو میشناسه دایره مربع سه گوش قلب ستاره ماه
خط صاف و دایره هم میکشه
پازل چهارتیکه هم درست میزاره
حالا باید چی براشون بگیریم
اساتید بیاید مشاوره بدید
مامان خانه دارها هم بگید از وقتی بیدار میشن باهم چی کار میکنید باهم
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers