سلام خوبید؟
خونه جدید مبارک
آزیتا جون منم کلی از دست نی نی سایت حرص خوردم. خوبید عزیزم؟
مونا عجب دلی داری من اگه جای تو بودم خودمو میکشتم تا بفهمم جنسیت بچه چیه؟ در مورد دیگران هم همینطورم پس سریعا بهم خبر بده. آریارو که باردار بودم هفته 8 دکترم گفت 90 درصد پسره هفته 14 هم با کلی عکس از اونجاش مطمئنمون کرد.
نسیم جون شماهم اول بگو جنسیت بچه چیه بعد باردار شو
فکر کنم سر یوسف کلی ویار داشتی الان ویارت کمتره؟ یعنی امکانش هست سر دومی ویار کم بشه؟
زهره جون شما چطوری؟ نفهمیدم نی نی جدید ناخواسته بوده یا با اقدام ولی بهر حال قدمش مبارکه. کاری به کسی هم نداشته باش. حالا مامان من برعکس هی اصرارداره فاصله باید کم باشه ولی من انرژی ندارم.
لعبت بانو جان علیک سلام
در یک اقدام غافلگیرانه دیگه آریا رو تخت ما نمیخوابه و ماهم که تا حالا عین پت و مت سه تایی در عرض تخت میخوابیدیم حالا مثل آدم در طول تخت میخوابیم. گفتیم تا آرتروز گردن و کمر درد نگرفتیم یه راهی پیدا کنیم.
البته بگم هنوز موفق به بیرون کردن آریا از اتاقمون نشیدیم بنابراین مجبور شدیم تخت اونو بیاریم تو اتاقمون و آریا جان فقط یه متر از من دورتره
ولی همین هم نعمته که شبها صدبار به خاطر لگد آقا بیدار نشیم
نسیم جون آریا هم عاشق نقاشیه و کتاب هم بیشتر داداشی رو دوست داره. کتابهای تاتی و منوچهر احترامی رو هم داره ولی به اونا زیاد علاقه نداره. شکل دایره و بیضی رو قشنگ میکشه مربع و لوزی رو ازش بپرسیم اسمشو میگه و بقیه اشکال رو هم میشناسه ولی نمیگه رنگهای نارنجی و سبز و زرد آبی روهم میشناسه.
دایره هوش رو هم کامل بلده و هر شکلی رو سرجای خودش میندازه. حتی فرق شش ضلعی و پنج ضلعی رو هم میدونه مثلا شکل ذوزنقه و متوازی الاضلاع رو هم که سخته ولی میتونه
پازل ها هم بچه ها قبلا گفتن من نفهمیدم چجوریه.
آریا یه کتاب مغناطیسی داره که حیوونای اهلی هستن با اونا قصه میگه به زبون خودش و اسماشونو همه رو میگه بعد حالت پازل ماننده میزاره سر جاشون
یه نوع دیگه تو یه صفحه عکس 18 تا حیوونه که هرکدوم تو یه دایره هستن و تو یه دایره دیگه عکس همون حیوونه با یه دسته که اونوهم باید سر جای خودش بذاره و اینم میتونه
یه صفحه چوبیه که اون هم پازله ولی یه خورده سخته هنوز براش ولی 7-8 تاشو درست میذاره دوسه تای بقیشم جاشو میدونه ولی نمیتونه درست بذاره
باز هم یه صفحه چوبی داره که حروف الفبا است و باید هر حرفی رو سر جای خودش بذاره. هم اموزش حروفه هم پازل. تا حالا هم حدود 8 تا حرف رو یاد گرفته و میشناسه. 10-12 تاروهم میتونه بذاره سرجاشون ولی بقیشو هنوز نمیتونه. البته هنوز یه هفته است دارم باهاش کار میکنم.
کارهای دیگه ای هم میکنه که بعدا میگم
اینا رو گفتم تا شما هم بگید بچه های همسن آریا چیکار میکنن و چه تواناییهایی دارن. چه اسباب بازی فکری مناسبشون هست