2777
2789

دختر خالم رفته ۱۰ مدل ۷ تومن

خیلی هم بد آموزش داده

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ده مدل؟مگه همه مدلارو یجا یاد نمیدن؟

یعنی چی؟

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

شما گفتی ده مدل کوتاهی مو هفت تومنمن فکر میکردم همه مدل موهارو یاد میدن !!

نه عزیزم اول که رفتیم اسم بنویسیم گفت کوتاهی ژورنالی یعنی هر عکسی دیدین بتونین بزنین بعد گفت ده مدل الان که کلاساش تموم شده حساب کردیم سر جمع ۴ مدل یادش داده چندین مدل مشابه رو اسمای متفاوت گفته مثلا لیر و پر رو دو مدل جدا حساب کرده....

نه عزیزم اول که رفتیم اسم بنویسیم گفت کوتاهی ژورنالی یعنی هر عکسی دیدین بتونین بزنین بعد گفت ده مدل ...

اهااا:)))

ممنون بابت توضیحت

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
اهااا:)))ممنون بابت توضیحت

خواهش میکنم

خواستی بری لاین کوتاهی حتما پیش کسی برو که خیلی حرفه ایه حتما حتما هزینه رو بگو برات قسط بندی کنه مثلا اگه ۱۰ تومنه قسط اول رو ۲ میلیون بزنی اینطوری که اگه دیدی داره بد یادت میده دیگه نری 

بعدم برو ارایشگاهش به بهانه اصلاح و ابرو یه چند بار تا اگه مشتری کوتاهی داشت ببینی چجوری کوتاه میکنه

خواهش میکنمخواستی بری لاین کوتاهی حتما پیش کسی برو که خیلی حرفه ایه حتما حتما هزینه رو بگو برات قسط ...

خیلیییی ممنونم گلی حتما همینکارو میکنم

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
خیلیییی ممنونم گلی حتما همینکارو میکنم

خواهش میکنم عزیزم

موفق باشی عزیزم