2777
2789
عنوان

برام خواستگار اومده وو رابطه هم هستم😰

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 109 پست
ببین عزیزم به حرف نی نی سایتی ها گوش نده که میگن پارتنرتو دک کن وبا خواستگارت ازدواج کن.این مصداق با ...

بخدا درست میگن اتفاقا 

من بخاطر طرف مقابلم حتی خواستگار قاضی رد کردم 

آخرش رابطمون با یه بلاک به هم خورد

آدم نباید بخاطر این روابط ایندشو نابود کنه

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیر خانوم محترم یکی بود اسم واقعیش سایه بود ولی خانوادش بهش میگفتن آتوسا خجالت بکشین

برو خودتو رن.گ کن 

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

بخدا درست میگن اتفاقا من بخاطر طرف مقابلم حتی خواستگار قاضی رد کردم آخرش رابطمون با یه بلاک به هم خو ...

اصلا ربطی نداره عزیزم شما کار درستی انجام دادین!

لطفی نکردین وظیفتون بوده 

من خودمم رد کردم چون وظیفه هرکسیه که وارد رابطه میشه متعهد باشه!

با کسایی که تاپیک 

بدترین تصمیم اینه که وقتی توی رابطه هستی به شخص دیگه واسه ازدواج فکر کنی

چون همش مقایسه میکنی؛ با خودت درگیری پیدا میکنی که درسته یا نه؛ عذاب میکشی؛ به دو طرف دروغ میگی و ممکنه اذیتشون کنی

اول تکلیف رابطه ای که دادی رو مشخص کن. ببین شرایطش چیه؟ اگه تو ازدواجی هست بهش بگو؛ گفت نه جدا شو، اگه اونم ازدواجیه بیاد جلو

یا اصلا تو اونو نمیخوای واسه ازدواج و جدا میشی

اگر هم جدا شدین به هر دلیلی؛ سریع دنبال جایگزین و ازدواج نباش. زمان بده به خودت. وقتی از نظر روحی اوکی شدی تصمیم بگیر

وقتی برات خواستگار میاد یعنی دیگه دختر بزرگی شده 

چرا از خانوادت پنهون میکنی پارتنر داری بعد پارتنرت اگه بگیر بود میومد خواستگاری

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛  هرگز بخشیده نمیشی🪽🖤🤌🏻