2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 181800 بازدید | 1236 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم مشکل نه تخم نرغ بوده نه چاقی!! 

ایشون بهشون برخورده!!! که مادرشون سوپ پخته و استارتر اومده باز غذا خورده،، 

ی

احتمالا ‌ا استارتر یا حرفی زده یا یه جوری برخورد کرده که شوهرش بهش برخورده و خجالت کشیده!! 

و یه جوری غرورش شکسته 

و فکرکرده شاید استارتر از عمد اینکارو کرده،، خواسته طعنه بزنه

خدایی خووتون رو بزارید جای شوهره استارتر بنظرم حق داره 

ایشون هم با گفتن چاقی و این حرفا خواسته زنش رو بکوبه!! 

مرده ایده عالی ک.

تو خونه شما ک وحشیگری طبیعیه بله 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
ولی جدی اگر میدونستی سوپ دارن قبل اینک بری یچیزی میخوردی، من خودم خونه مادرشوهر دعوت باشم شام، حتی ...

من این حرفتو میتونم درک کنم از زمانی ک قرص اشتها خوردم فهمیدم چقد سخته حفظ آبرو 😁اما در حالت عادی میل ب غذا ندارم 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

خاک تو سرش

من برای این آدمی ک الان میبینی خیلی زحمت کشیدم ، خیلی غصه خوردم😊 خیلی تنها موندم و با آدم نادرست معاشرت نکردم ✨️ تعجب نکن ک هرجایی نمیام و دورم خلوته 🚶‍♀️انتخابم این بوده 🥰🌸

خدا لعنتش کنه

من برای این آدمی ک الان میبینی خیلی زحمت کشیدم ، خیلی غصه خوردم😊 خیلی تنها موندم و با آدم نادرست معاشرت نکردم ✨️ تعجب نکن ک هرجایی نمیام و دورم خلوته 🚶‍♀️انتخابم این بوده 🥰🌸