2777
2789

من یه چرخ خونگی خوب میخواستم راستش که باهاش تقریبا همه کار کنم جا دکمه سر دوز  و.. استفاده هم تقریبا زیاد میکنم چی پیشنهاد میدید که حالا حتی خودتون چی چرخ خیاطی دارید که راضی هم بوده باشید؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقططططط ژانومهاستارترمیشه لطفا تاپیک آخرم که هست رو گزارش بزنید هرکسی زد لایکم کنه براش دعای نادعلی ...

سلا ببخشید چه مدلی بگیرم خوبه آخه ژانومه خیلی مدل هست تو بازار اصلا  11 تومن هم بیشتر ندارم 

کاچیران یاسمین بزنی برات میاره من در حد تعمیرات لباس باش کار میکنم ۲ساله دارمش دکمه زنی و خیلی چیزا ...

آهان خیلی ممنون اتفاقی یه کاچیران یاسمین 593 پلاس دیدم خیلی خوشم اومده ولی واقعا موندم خوبه خیلی بخوام باهاش کار کنم بهش فشار میاد هزینه تعمیرات زیاده اصلا؟ 

آهان خیلی ممنون اتفاقی یه کاچیران یاسمین 593 پلاس دیدم خیلی خوشم اومده ولی واقعا موندم خوبه خیلی بخو ...

والله من خییییییلی باش کار میکردم در حد ۱۰ساعت

کمرم نصف کردم باهاش بعدش ولش کردم 

الانم سرویس میخواد باید ببرمش

بعداز کمر درد توبه کردم زیاد کار نکنم😂البته الان پسرم واقعا نمیزاره هی دستکاری میکنه

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃