2777
2789
عنوان

زندگی باشوهر نارسیست وپارانویاوخسیس اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 94 پست
عزیزم اگر از مسایل روانشناسی یه ذره هم سر در بیارید میفهمید این آدم ترسناکی که همه ازش بدشون میاد یه ...

سر در نمیارم عزیزم

نمیدونی جقد دستش هرزه..بی ناموس بیشرفه چنان زنشو کتک زده که...پارانوئید شدید داره ، خسیسه ، کینه ایه ، عقده ایه ، دیوونه س،دست بزن داره

و..

خیلی مریضه خیلی

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سر در نمیارم عزیزمنمیدونی جقد دستش هرزه..بی ناموس بیشرفه چنان زنشو کتک زده که...پارانوئید شدید داره ...

مریض نبوده از شکم مادر مریضش کردن ... 

مورد حادی هست ولی باید بره پیش روانشناس و

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

زنشو نجات بدین اون ازهمه بهش نزدیکتره و بیشتر اذیت میشه

زنش ک الان کتک خورده و داغون پیشمونه داره تعریف میکنه چه بلاهایی سرش اورده

کاش طلاق بگیره راحت شه از دست این روانی

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

مریض نبوده از شکم مادر مریضش کردن ... مورد حادی هست ولی باید بره پیش روانشناس و

اها یادم رفت بگم خیلیم بچه ننس

نمیاد👩‍🦯

نارسیسم حاد

ببخش،نمی خوام ناامیدت کنم

درمان بسیار سخت و ناچیز

پدرم مبتلا شدید.همسرم هم.

۴ تا دایی دارم یکی،البته خفبف مبتلاست

ازبین میری دورازجون

فقطططط فاصله

جواب بادو جمله و بهش جدی بگو ساکت

بعدبرو دنبال کارت توی اتاق های،دیگه بگو نمی شنوم.

بحث نکننننن اصلا

اهل رفت وامدم که ماشالا اصلا نیست همه دشمنشن مخصوصا مادر من باخانواده خودشم قطع ارتباط کرده که مبادا بگم بیابریم خونه فامیل من که همون بهترکه نیاد خیلی همیشه التماسش میکردم بیابریم اولم خونه فامیل خودش میبردمش میرفتم بااینکه اونا بدتر از پسرشون کردن ومیکنن ولی اینقدر اخم وتخم کزد وبازی دراورد همونم دیگه ازش توقع ندارم فقط کار به من نداشته باشه فقطم غرغرمیکنه اگه بگی یه کاری بکن الان دم عید و اگه بگم پرده ای باز کن نمیدونم کاری بکن میدونم باز داستان داریم میگه کسی که نمیادپیش ما

اها یادم رفت بگم خیلیم بچه ننسنمیاد👩‍🦯

فضای امن ندیده که بیاد ولی هیچکس درکش نمیکنه و همه  جانی و داغون میبننش به کسی اعتماد نداره 

همسر منم کودکی خوبی نداشته اوایل عقد مقاومت میکرد ولی بعدها دید من درکش میکنم و قضاوتش نمیکنم خودش از کودکیش برام میگه الان

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

از اون بدتر تویی ک با وجود شوهر احمقت دوتا طفل معصوم اوردی ک زجرشون بدین

هرروز خودمو فحش میدم ولی چه فایده خودش مجبورم کزد اولم اطرافیانمو از ازم دور کرد منوتنهاکرد که راحت بتونه هرکاری بکنه

فضای امن ندیده که بیاد ولی هیچکس درکش نمیکنه و همه جانی و داغون میبننش به کسی اعتماد نداره همسر منم ...

البته زنشم خیلی بهش بی توجهی میکنه و باش سرده و لجبازی

مثلا روز تولدش داییم همش منتظر بود زنش تبریک بگه ، یه کلمه بهش نگفته بود

اما خب...بازم اون مقصره

نارسیسم حادببخش،نمی خوام ناامیدت کنمدرمان بسیار سخت و ناچیزپدرم مبتلا شدید.همسرم هم.۴ تا دایی دارم ی ...

چیزی هم ازش نخوام؟چون پشیمونم میکنه یاگندمیزنه توش یاغرغر میکنه یامیگه پرخرجی یادعوا واوقات تلخی