2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من میخودم ۱۶..۱۷ سالم بود اسنترا میخوزدم حدودا ۲ سال اره نتیجه داشت خیلی خوب بود ولی تحت نظر دکتر بو ...

من امروز رفتم بخاطر اظطراب شدید ، فکر میکردم دیوونه شدم افکار بد هی میاد تو ذهنم و سرگیجه و کیج و منگی و بی حسی دست و ما دارم ، دکتر گفت بخاطر اظطرابه قبلا آسنترا ۵۰ مصرف میکردم گفت این برات کافی نیست بخاطر همین روت اثر نداشته و آسنترا ۱۰۰ برام نوشت 

من میخودم ۱۶..۱۷ سالم بود اسنترا میخوزدم حدودا ۲ سال اره نتیجه داشت خیلی خوب بود ولی تحت نظر دکتر بو ...

همش میترسم و اظطراب دارم که نکنه اثر نداشته باشه روم و خوب نشم ، آروم و قرار ندارم چند روزه 

من امروز رفتم بخاطر اظطراب شدید ، فکر میکردم دیوونه شدم افکار بد هی میاد تو ذهنم و سرگیجه و کیج و من ...

اوخی عزیزم 

من افسردگس داشتم شدیدا دلدرد عصبی

نگران نباش انشالله زود زود خوب میشی

اضطراب برای چی داری؟ کنکور و درسیه؟

همونی که خیلی نایسه هستم😌
همش میترسم و اظطراب دارم که نکنه اثر نداشته باشه روم و خوب نشم ، آروم و قرار ندارم چند روزه

ببین اگه اثر نداشته باشه طبیعیه دوباره میدی یه داروی جدید بهت میده چون اسنترا قرص خیلی ضعفیه

همونی که خیلی نایسه هستم😌