2777
2789
عنوان

زندگی باشوهر نارسیست وپارانویاوخسیس اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 94 پست
کاش بری دکتر روانشناس یواشکی مشکلاتش رو بگی شاید نیاز به دارو داره از دکتر کمک بگیر دارو براش بگیر ش ...

هرچی التماسش کردم نیومد این عمر سعد میگفت من خودم دکترم همه باید بیان پیش من پیش خانوادم رفتم قهرکردم دعوا کزدم شرط کردم الکی گفت باشه میام بعد گفت تو به حرفم گوش کن همه چی درست میشه حرفشم معلوم نیست چیه هر دم یه حرفی میزنه نمیدونم شخصیت مرزی هم داره چه مرگشه خودمو جلوش کشتم میرفت میخوابید اینقدر گریه کردم غصه خوردم همه وجودم پر درده انگار نه انگارش میگه من خیلی کتاب خوندم اطلاعات دارم دکتراهیچی نمیفهمن هممون باید طبق میل اون رفتار کنیم حرف بزنیم فکر کنیم

حتا به طرز فکر من کار داره خودش مثلا یه مطلبی میفرسته بخونم بعد اگه طبق اون عمل کنم میگه نگاه حرفای فلانی رو میزنه دقیقا همینه همه زندگیمون طبق بزنامه ریزی شوهرمه بخوابه ماهم باید بخوابیم بیدارشه ماهم باید بیدار شیم اون بخواد باید بریم ازخونه بیرون اون تا دوشب بیدارباشه هیچی نگیم ولی اون خوابه ماباید صم بکم باشیم ظرف شستنم غذاپختنم چای درست کزدنمو همه رو رصد میکنه چون میگه تواشپزی باید درست وظیفتو انجام بدی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دایی کثافطم بجز تموم مشکلاتی ک تو عنوان نوشتی مشکلات دیگه و بدتریم داره ، الهی تیکه تیکه شه بره زیر تریلی هممون راحت شیم از دستش💔👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

شوهر من نصف نصف اینم بد نیست فقط ب رفت و آمدم‌گیر میده من قصد جدایی دارم چطور تحمل میکنی

چاره ای عیر تحمل ندارم وگرنه خیلی زور زدم هیشکی پشتم نیست فکرکردم اگه خانوادم بفهمن میکشنش ولی عین بز واستادن نگاه کردن اخرم گفتن برو سر زندگیت

از بین حرفات فهمیدم شوهرت کودکی به شدت سخت و بدی داشته برو پیش مشاور شرایط رو بگو بگو کمکت کنه تا در ...

وای چقد خوب شدی

من داییم همه این ویژگیارو داره اما کتک و اینا نخورده یعنی تو گفته هاش نمیگه

و اره کودکی سختی داشته و عقده ای شده همش میگه و تعریف میکنه یا با خودش حرف میزنه چهرش فوق العاده ترسناک میشه.

واقعا واحشتناکه از شوهر استارتر بدتره تنها نقطه مثبتش اینه بچه نداره و حاضره زنشو طلاق بده

چون پدربزرگم وقتی داییم ۸ سالش بوده فوت کرده عقده داره همش بابا بابا میکنه

اما خب با وجود درامد بالای ۱۰۰ میلیون حاضر نیست بره بیمارستان و اگ اسم مشاور و دکتر بیاری قیامت میکنه

بنظرتون چکارش کنیم💔👩‍🦯همه ارزوی مرگشو دارن

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

وای چقد خوب شدیمن داییم همه این ویژگیارو داره اما کتک و اینا نخورده یعنی تو گفته هاش نمیگهو اره کودک ...

شدی اشتباه تایپی منظورم گفتی*

وای چقد خوب شدیمن داییم همه این ویژگیارو داره اما کتک و اینا نخورده یعنی تو گفته هاش نمیگهو اره کودک ...

عزیزم اگر از مسایل روانشناسی یه ذره هم سر در بیارید میفهمید این آدم ترسناکی که همه ازش بدشون میاد یه پسر بچه هفت هشت ساله هست که داغون شده آسیب دیده به کمک شدیدی نیاز داره 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

اگه یه چیزی توی خونه خراب شه دیگه درست نمیکنه مگه مجبور باشه تلویزیونمون یه مدت سوکت انتنش جداشده بود تا مدت ها تلویزیون نداشتیم جارو برقیم خراب شده بود تلمدت ها جارو نداشتیم فقطم پسرموفحش میداد چرا خراب کردی همین به فکر درست کردن نیست فقژ به فکر مقصره بخاریمون فندکش فقط مشکل دازه روشن نمیشه رفت بخاری مامانمواورد دوتا بخاری دارن میگم اینم فرستادی پیش بقیه؟میگه الان پول ندارم این بخاری بدرد نمیخوره فقط زندگی بیخرج کولر حیوونکی جهازم امسال میبینم سوراخ شده این اقازاده هرسال میدیده داره میپوسه نکرده یه ضد زنگ بزنه بغلش کولز هفت هزار، پول نداده که دلش بسوزه میگم پدرت میخواد بخره خب درست کن یه دست استکان نمیخری