اگه یاحرف شوهرم مخالفت کنم یابگم کارت اشتباهه اینکارارو نکن شکممونو سفره میکنه خودشم همش ازمون عیب وایراد میگیره همش از غذاهام ایراد میگیره بخاطر اب ابگوشت یه بار شب تاصبح دعوا کرد که آبشو کم نکن برای اینکه من وبچه هام به حرف ونظرش پیش بریم دست به هرکاری میزنه تهدید فریاد فحش چیز شکستن اگه لجبازی رو پیش بگیرم چاقو هم رومون میکشه منو میبره درخونه مامانم توکوچه ابروریزی میکنه به تمام فک وفامیل زنگ میزنه ابرومومیبره خودشم هیچ عیبی نداره همه رو میندازه گردن دیگران بیشتر گردن من ومامانش ومامانم اگه بانظرش موفقت هم کنم بیشتر دور برمیداره اگه بگم مثلا پسرم بابات راست میگه بشین سروصدا نکن هی میگه این هیچی نمیشه توزندگیش گاوه بیشعوره اگرم باهاش مخالفت کنم میگه توکه هیچی نمیفهمی ساکت باش باحرف من مخالفت نکن چیکارکنم من بااین به ظاهر ادم؟روزی ده دفعه هم بهمون میپره نمیتونیم دودیقه باارامش مثل یه خانواده کنار هم بشینیم یاتوفاز قهره که تاباهاش حرف میزنم دوباره سرزنش و تحقیر یامن یابچه ها خوبم باشیم به جرعت میگم یه کلمه مثل ادم عادی نمیشه باهاش حرف زد یاغرمیزنه دولت وملت رو
خدا صبرت بده واقعا ،،اگه میتونی جدا شو اگه نه که چی بگم عزیزم؟هر چی بگم میشه سرزنش و بدتر ناراحت میشی ،،،ولی روح و روان خودت و بچه هات در معرض خطره با این دیوونه ،،چون خیلی حالش خرابه و درست بشو نیست
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اخی خیلی دلت پره...شوهرت معلومه خودش تو کودکی به شدت تحقیر شده که حالا تحقیر میکنه
الان خودمم احتیاج به کمک دارم حافظم ضعیف شده عکس العملم ضعیف شده همش باید فکرکنم که چی بگم چیکترکنم خیلی مشکلات دارم اعم ازمالی و روحی و ذهنی خیلی خسته ام
مگه طلاق میده ؟هزار بار خواستم جدا شم بااینکه شزایطشو ندارم نمیده بادعوا و چاقو کشی و فحش و تهدید که خانوادمو میکشه میاد برمون میگردونه یابچه هارومیگیره که تهدیدم کنه
تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت
مگه طلاق میده ؟هزار بار خواستم جدا شم بااینکه شزایطشو ندارم نمیده بادعوا و چاقو کشی و فحش و تهدید که ...
بچه هاتو بزار پیش مادرشوهرت خودت برو مهرتو بزار اجرا
چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒 (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪
دقیقا شوهر منو توصیف کردی فقط شوهر من دوست نداره دعوامون رو کسی بفهمه
شکات و بدبین هم هست شوهرت
به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷 بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.
یعنی این همه مشکل نمیبینن؟ شوهرت مشکلش حاده حالا بازم هستن که مشکل بدتر دارن ولی اینجوری که تعریف می ...
فکرکن بااین ادم بری دادگاه هرروز یه سازی میزنه یه نظری میده توی یه دعوا صدبار نظرش عوض میشه یه دم میگه طلاقت میدم یه دم میگه نمیدم یه دم میگه خانوادتو میکشم یه دم بچه هارومیگیره یه دم میاره یه دم مهربون میشه باز به حرفش گوش ندی خونتو میکنه توشیشه یه دم میگه کل مهریتو میدم از سرم بازشی باز ببینه جدی شدم میگه ازمهریه خبری نیست یه قرونم نمیدم بهت
* شفای مریض : 360 مرتبه یا من اسمه دواء و ذکره شفا
دوستان بخونید هرچقدر که میتونید بخونید بلکه این مریض (شوهر استارتر) شفا پیدا کنه آمین
تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت
فکرکن بااین ادم بری دادگاه هرروز یه سازی میزنه یه نظری میده توی یه دعوا صدبار نظرش عوض میشه یه دم می ...
خب عزیزم پروسه طلاق همینه هر کس طلاق میگیره که از سر خوشی نیست اگر میخوای جدا شی و انقد اذیت میشی مرگ یبار شیون یبار اگه نه این آدم با حرف و رفتار عوض نمیشه یا مواد مصرف میکنه یا گذشته داغونی داشته و سلامت بچه هات واقعا در خطره سلامت روحیشون
تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
کاش بری دکتر روانشناس یواشکی مشکلاتش رو بگی شاید نیاز به دارو داره از دکتر کمک بگیر دارو براش بگیر شرایط رو بگو یواشکی داروهای رو بده اگر بهتر شد بعد مشاوره هم بره البته یه همراه هم می خوای که کمکت کنه مثلا مادرت