2777
2789
عنوان

زود بیاین دارم سکته میکنم

233 بازدید | 24 پست

کل ماجرا به صورت خلاصه اینه...

من ی جایی پرستارِ طرحی هستم...با اینکه پارتی دارم ولی اصلا حضورم اینجا ارتباطی به آشنام نداره...(انگار شما رفتی یجا بعد قبل از اینکه شما اونجا مشغول بشی میزنه فامیل نزدیکت همون جا پست میگیره و انتقالش میدن همون جا!)

من ی ویژگی بدی که دارم اینه تو کارم به شدت حساس هستم ، با مریضام ۹۹ درصد مواقع خیلی مهربون هستم...حرصم میگیره وقتی همکارم حتی باسابقه ،در حقِ بیمار بد میکنه

خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨‍👩‍👧‍👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.

چون زیربار زور نرفتم...البته تا جایی که امکان داشت...

چون مدافع مریضا بودم ،چون مریضا دوسم داشتن

خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨‍👩‍👧‍👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.

حتی ی ایرادم با لطف خدا نمیتونن ،تو کارم پیدا کنند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رئیس پرستاری، بیمارستان که اصلا نسبتی با من نداره ، همیشه میگه از کارت خوشم میاد..‌اینم بگم مسئولیتی که به منه طرحی دادن به احدی تا الان ندادن...

درسته مفتی کار میکنم...ولی خب دا

الان جانشین ،رئیس پرستاری ،تمام تلاشش رو گذاشته رو اینکه مانع تمدید طرحم بشه

رئیس پرستاری، بیمارستان که اصلا نسبتی با من نداره ، همیشه میگه از کارت خوشم میاد..‌اینم بگم مسئولیتی ...

خب چرا داری سکته می کنی 

بسپر بخدا

ادم خوب همه جا براش خوبه

توکل کن بخدا

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

دلیلش اینه که چرا منه طرحی به سابقه ایراد گرفتم!

یعنی میگن طرف مریض بکشه...مهم نیست.

فقط تو طرحی به چه حقی قد نشون میدی

خب چرا داری سکته می کنی بسپر بخداادم خوب همه جا براش خوبهتوکل کن بخدا

چون من اصلا نمیخواستم تمدید کنم...بعدش همین رییس گفت 

تمدید میکنم و‌‌‌....منم زنگ زدم معاونت که من میام...تمدید ميکنم همین جا 

از وقتی متوجه شدت خودشون میکشن...

چون بیمارستان خصوصی نمیخوام ،همین الان از بیمارستان وایستع به سپاه و ارتش پیش کار دارم...

بیمارستان های دیگه هم شیفت مازاد میدن

چون من اصلا نمیخواستم تمدید کنم...بعدش همین رییس گفت تمدید میکنم و‌‌‌....منم زنگ زدم معاونت که من می ...

یه چیزی بگم 

تو این شغل که خودم هم کار کردم بخوای اینطور بری جلو کم میاری من م طرحی بودم ولی از بس دقیق کار می کردم مسئول شیفت می نوشتن برام بعد تو اون شیفت با سابقه ها می ترکیدن

خب بشهاگر اونجا برا تو باشه جانشین که خوبه رابیس که خوبه کل مملکت هم نمیتونن جابجات کننبسپارش بخدا

فک کنم بد نوشتم.

جانشین رئیس ی خانومی هست که از لحظه اول به چشش خوب نیومدم...بارها رییسم بخاطرم باهاش مخالفت کرده...

بارها به حرف من گوش داده ...

الان خیلی استرس دارم...میدونید بیمارستان ها به هم وصل هستند الان برم ی جای دیگه اولا اضافه کاری اجباری خواهم داشت(این بیمارستان چون سختی کار داره ،نیروش کاملا فول هست و فقط همون موظفی میای ) و اینکه ابروم میره

فک کنم بد نوشتم.جانشین رئیس ی خانومی هست که از لحظه اول به چشش خوب نیومدم...بارها رییسم بخاطرم باهاش ...

خیلی سخت میگیریا 

کلا یه مدت به پرو پاشون نپیچ 

بسپارش بخدا 

باهاشون کل کل نکن توجیه نکن حرف نزن کارت رو بکن 

فقط کارتو بکن