2777
2789
عنوان

چه چیزی باعث شد خودتونو جمع و جور بکنید تو زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 81 پست
تنها راه اینکه سرپابشی اینکه فقط شروع کن به اینکه بعدش چی میشه فکر نکن فقط شروع کن اونکاری که باید ا ...

یجایی بخودت میای میگی واقعا این منم بعد دیگ نمیتونی پاپس بکشی بعد دیگ همینطور خودت ادامه میدی 

عزیزدلم امیدوارم یهو یک معجزه..یک‌نور...یک‌نشونه توی زندگیت باعث بشه همه چیزو بسازی دوباره:)

قربونتتتت بشمم🥹

امیدوارم دعات بگیره

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شده بود تا حالا پر از شکست های پی در پی باشی و یک مدت از تلاش کردن دور بشی و بعد یک سال بخوای خودتو ...

از درون نابود بودم 

انقد افسرده بودم که نگو

ولی نمیتونستم به کسی بگم دلیلش چیه

زیاد نوشتم و با خدا درد و دل کردم

۲ سال طول کشید تا واقعا حالم بهتر بشه

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
خب من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم و اون موقع ۲۱ سالم بود ولی کوهی از تجربه و رنج و درد بودم بچه هامو ا ...

پس شما خوب شدن حالتون رو توی رفتن به اجتماع و مشغول کردن خودتون و سرگرم کردن خودتون میدونین...خوشحالم بابت موفقیت های شما و بهتون تبریک میگم که اینقدر قوی بودید😃

حتما به گفته های شما عمل میکنم🤍

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

تنها راه اینکه سرپابشی اینکه فقط شروع کن به اینکه بعدش چی میشه فکر نکن فقط شروع کن اونکاری که باید ا ...

مرسی که با این پستت کلی حس خوب بهم دادی و این و بهم فهموندی که فقط شروع یک کاری سخته...بعدش دیگه عادی میشه...

ممنونتم دوست عزیز...برای سلامتی و‌خوشبختیت حمد خوندم🤍

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

عزیزدلم خیلی ممنونم بابت راهنمایی هات...اگه توی یکی از مشکلاتت کاری از دستم بر اومد بگو‌تا برات این ...

فداتشم کاری نکردم که رو کمک منم حتما حساب کن گلم🦋🤍

اگه بخوام چیزی به ورژن قبلیه خودم بگم اینه که زمان خیلیییییییی زودتر از اون چیزی که فکر میکنی میگذره یدفعه به خودت میای میبینی کل زندگیت تو یه چشم بهم زدن گذشته همینطور که این همه سال بدون اینکه متوجه بشی گذشتو با تموم سختیا و غصه هاش تموم شد

پس دیگه از این جا به بعد زندگیو فقط بدووو تا به هدفات برسی غصه نخور به گذشته فکر نکن و ناامید نباش چون به خودت میای میبینی تو زندگی هیچی به دست نیاوردی و همه عمرت که باارزش ترین سرمایه زندگیته هدر رفته

✨️

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

پس شما خوب شدن حالتون رو توی رفتن به اجتماع و مشغول کردن خودتون و سرگرم کردن خودتون میدونین...خوشحال ...

💚

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ممنون عزیزمنقش یه مادر رو واسه خودم ایفا میکنم همونقدر که یه مادر مواظب فرزندشه منم مواظب خودممآخرشب ...

من چقدر از شما حس خوب و انرژی مثبت گرفتم😍🥹

خیلی ممنونم بابت این وقتی که واسه من گذاشتین و ارزشی که قائل شدین...لطفا امشب توی دفتریادداشتتون اینو اضافه کنید که(امروز به کسی که نیاز به کمک داشت کمک کردی)و از خودت تشکر کن و به خودت افتخار کن...کمکت خیلی بزرگ بود🫂

برای خوشبختی و سلامتیت حمد خوندم قشنگ من

ان شاالله ولی تا خودمون نخوایم هیچی تغییر نمیکنه به هر حال دیگه از یه جای به بعد باید پاشیم و از اول ...

بله کاملا درسته

از درون نابود بودم انقد افسرده بودم که نگوولی نمیتونستم به کسی بگم دلیلش چیهزیاد نوشتم و با خدا درد ...

چقدر شما قوی بودی و من بهت تبریک میگم...ایول با اینکه سخت بوده و می‌دونم چقدر زجر کشیدی اما تونستی بهت افتخار میکنم🤍

فداتشم کاری نکردم که رو کمک منم حتما حساب کن گلم🦋🤍اگه بخوام چیزی به ورژن قبلیه خودم بگم اینه که زم ...

چقدر خوشحالم که امشب توی سایت بودی و وارد تاپیکم‌شدی...شاید خودت ندونی اما کلی حس خوب بهم دادی...ممنونم که وقت گذاشتی واسم...قول میدم به حرف های که بهم زدی عمل کنم و ازشون استفاده کنم...کلی دعات میکنم🤍