ممنون عزیزم
نقش یه مادر رو واسه خودم ایفا میکنم همونقدر که یه مادر مواظب فرزندشه منم مواظب خودمم
آخرشبا به کل روزم فکر میکنم و یادآوری میکنم که چیکار کردم یا چی گفتم که باعث شده ناراحت بشم یا ارزشم بیاد پایین اونارو یادداشت میکنم و سعی میکنم هر روز کمترش کنم
چندتا مثال میزنم
مثلا من تو یه رابطه بودم که به شدت خودمو بی ارزش و بی احترام کرده بودم و ادامه اش به ضررم بود و اولین کاری که واسه جبرانش کردم این بود که از اون رابطه سمی کشیدم بیرون
یا مثلا عادت داشتم تا 4 و 5 صب مشغول گوشی و فیلم اینا باشم و فرداش دیر بیدار میشدم و پشیمون میشدم ولی الان هرشب قبل خواب میگم نباید تا 4 و 5 چشای نازتو خسته کنی و فرداش خودتو ناراحت کنی تو باید خودتو دوست داشته باشی و الان یه خواب آروم داشته باشی و فردا با حال خوب بیدار بشی بعدشم همه چیو میذارم کنار و میخوابم
شاید این کارا به نظر مسخره باشه یا بگی کی حال داره
اینجوری باشه ولی در واقع به طرز معجزه آسایی تاثیر میذاره
و نکته مهم اینه با مهربونی و عشق با خودت برخورد کنی مثلا یه اشتباهی میکنی نباید بگی از خودم متنفرم و فلانم و بهمانم باید به خودت بگی عزیزدلم تو ارزشت خیلی بیشتر از اینه که ناراحت بشی بهت قول میدم دیگه اجازه ندم این اشتباه ناراحتت کنه
این جمله ها خیلی مهمه و باعث میشه کم کم عاشق خودت باشی و اولویتت خودت باشی و همه چی درست بشه